Gå til indhold

Vejledning med globalt udsyn – kursus i København for vejledere

Der er desværre ikke flere pladser på dette kursus, men skriv til os alligevel på trin@ui.dk. Så kan det være, at vi arrangerer et tilsvarende kursus til næste år.
  • Tid og sted
  • Hvornår 04. november 2013 fra 09:15 til 15:30

Her får du et overblik over internationale muligheder

Formålet med kurset er at give danske vejledere overblik over de mange internationale muligheder, som findes for både unge og vejledere.

Vi vil præsentere vores nye hjemmeside www.gribverden.dk, der giver inspiration og information til unge mennesker om udlandsophold. Om eftermiddagen kommer der unge mennesker, som har været afsted på et udlandsophold og fortæller om deres oplevelser. Vi vil også orientere om det nye europæiske uddannelsesprogram, Erasmus+ 

På kurset kommer du til at arbejde med konkrete opgaver og værktøjer, som kan bruges i vejledningen for at fortælle de unge om mulighederne for uddannelse/læring, praktik og arbejde i udlandet.

Hvem er du?

Kurserne retter sig primært mod vejledere i UU-centre (Ungdommens Uddannelsesvejledning), i ungdomsuddannelserne og 9.-10 klasserne, i Studievalg og Jobcentre.

Hvor og hvornår?

Mandag den 4. november i København: Scandic Copenhagen, Vester Søgade, 1601 København V. Læs mere om program og tilmelding. 

Kontakt

Birtha Theut
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 22
Email: bt@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019