Gå til indhold

Aarhus: Bliv værtsorganisation for en frivillig ung fra et andet land

Vil I skærpe jeres internationale profil? Som værtsorganisation for en volontør, udsendt gennem den Europæiske Volontørtjeneste (EVS), kan I få tilknyttet et engageret ungt menneske i 2 - 12 måneder.
  • Tid og sted
  • Hvornår 10. juni 2015 fra 11:00 til 15:00
  • Hvor Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus C

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til inspirationsdag, hvor organisationer kan høre mere om den Europæiske Volontørtjeneste og mulighederne for at blive værtsorganisation for en volontør.

Vi har inviteret en koordinerende organisation, som kan hjælpe dig og din organisation i gang. Du kan også møde en volontør, som deler ud af sine erfaringer som frivillig i en organisation. 

EVS-inspirationsdag

Hvem kan blive værtsorganisation?

Følgende organisationer kan søge om at blive værtsorganisation:

  • Foreninger  
  • NGO’er 
  • Offentlige institutioner
  • Virksomheder med CSR-aktiviteter

Hvad skal din organisation kunne tilbyde volontøren?

Volontøren skal indgå i organisationen på lige fod med det øvrige personale - men må ikke erstatte lønnet personale. Volontøren skal tilbydes veldefinerede opgaver samt have mulighed for at udvikle deres eget projekt efter eget valg og interesse. Derudover skal organisationen udpege en mentor, som skal være en personlig støtte under opholdet og hjælpe volontøren med at blive integreret i organisationen og lokalsamfundet.

Få tilskud med Erasmus+ 

Som værtsorganisation får I et tilskud fra Erasmus+, som bidrager til at dække administrative udgifter. Derudover dækkes udgifter til volontørens rejse, lommepenge, kost og logi. 

Tilmelding senest mandag den 1. juni 2015 via mail til Benedikta Harris bha@uds.dk

Bemærk, arrangementet afholdes også i København tirsdag den 9. juni 2015 kl. 10.00 - 14.00. 

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021