Gå til indhold

København: Informationsmøde om tilskud til europæiske mobilitets- og samarbejdsprojekter inden for erhvervsuddannelserne

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til informationsmøde om mulighederne for tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter gennem Erasmus+. Mødet henvender sig til de erhvervsrettede grund- og efteruddannelser.
  • Tid og sted
  • Hvornår 09. december 2016 fra 10:00 til 15:00
  • Hvor NEXT Uddannelse København, Carl Jacobsens Vej 25, 2500 Valby

Målgruppe

Informationsmødet henvender sig til institutioner, der ønsker at vide mere om mulighederne for at arbejde med europæisk mobilitet for elever, undervisere, vejledere og uddannelsesansvarlige i erhvervsuddannelserne og inden for erhvervsfaglig efteruddannelse samt for at indgå i et strategisk partnerskab med fokus på erhvervsuddannelserne.

Indhold

På informationsmødet kan du høre om, hvordan din institution kan søge om tilskud til mobilitetsprojekter for elever, undervisere, vejledere og uddannelsesansvarlige ved ansøgningsfristen for Erasmus+ Key Action 1 den 2. februar 2017 kl. 12.00.

Der vil på mødet være gennemgang af Erasmus+ rammeprogrammet og de europæiske dokumenter generelt samt konkrete råd og vejleding til at skrive en ansøgning til Erasmus+.

Derudover kan du høre om mulighederne for tilskud til strategiske partnerskabsprojekter (Key Action 2) med ansøgningsfrist den 29. marts 2017 kl. 12.00. 

Et skriveseminar med mere dybdegående gennemgang af ansøgningsproces og ansøgningsskema til strategiske partnerskaber vil blive afholdt primo 2017, når ansøgningsskemaet er offentliggjort. 

Ansøgningsskema til ansøgningsrunden 2017 for mobilitetsprojekter (Key Action 1) forventes offentliggjort medio november 2016 på  ufm.dk/erasmusplus. 

Der vil blive holdt et lignende informationsmøde mandag den 12. december 2016 i Aarhus.

Tilmelding

Tilmelding til informationsmødet skal ske senest den 1. december 2016.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021