Gå til indhold

Konference: Forskningsinfrastruktur som mødested mellem forskning, innovation og erhverv

På konferencen stiller Styrelsen for Forskning og Innovation skarpt på forskningsinfrastrukturers potentialer for forskning, innovation og erhverv. Tilmeldingen er åben for alle.
  • Tid og sted
  • Hvornår 10. november 2016 fra 11:30 til 16:30
  • Hvor Moltkes Palæ, Dronningens Tværgade 2, 1302 København K

I Danmark investeres årligt store summer i opbygning af ny national forskningsinfrastruktur, og det er derfor essentielt, at investeringerne optimeres til at give forskerne de bedst mulige vilkår for at udvikle og skabe nybrud inden for deres respektive videnskabelige områder. Forskningsinfrastruktur har samtidig potentiale til at bidrage positivt til virksomheders innovationsevne og på sigt forbedre fundamentet for vækst. Derfor er det ambitionen, at investeringerne også bidrager til at skabe de bedst mulige rammer for værdiskabende møder mellem aktører fra forskning, udvikling, teknologi, innovation og erhverv. Hermed kan viden og teknologi fra forskningen via forskningsinfrastrukturerne komme virksomheder og samfund til gode i hele landet.

Konferencen stiller skarpt på netop dette potentiale og har som mål at formulere konkrete anbefalinger til, hvordan nationale forskningsinfrastrukturer bedst designes til at understøtte overførslen af viden og teknologi.

Program

Tilmelding

Der er nu lukket for tilmeldinger.

Om forskningsinfrastruktur

Forskningsinfrastruktur er værktøjer og faciliteter, der er nødvendige for forskningen. Det tæller eksempelvis udstyr, måleapparater, databaser, testfaciliteter og forsøgsanlæg. Forskningsinfrastruktur skaber grundlag for ny viden og nybrud i forskningen, understøtter uddannelse, rekruttering og fastholdelse af forskningstalent samt bidrager til viden- og teknologioverførsel mellem forskning og erhverv.

Kontakt

Katinka Stenbjørn-Lange
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 89
Email: kas@ufm.dk
René Michelsen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 49
Email: rmi@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019