Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2017 Konference: Innovation i verdensklasse

Konference: Innovation i verdensklasse

Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) afholder d. 5 september kl 13-17 en konference om "Innovation i verdensklasse". Konferencen sætter fokus på, hvordan mere forskning kan blive omsat til innovation.
Kontakt
Specialkonsulent
Telefon: +45 72 31 83 11
E-mail: lkbi@ufm.dk
Fuldmægtig
Telefon: +45 72 31 83 95
E-mail: ems@ufm.dk
Chefkonsulent
Telefon: +45 72 31 82 37
E-mail: kkm@ufm.dk

Tid og sted

05. september 2017 fra kl. 13:00 til 17:00
Axelborgsalen, Vesterbrogade 4A, 1620 København V

Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råds (DFiR's) konference handler i år om innovation, og hvordan mere af den fremragende dansk forsknings kan omsættes til innovation. Målet er innovation i verdensklasse. Et af midlerne hertil er den offentlige struktur af aktører, virkemidler og ordninger, der har til formål at fremme den videnbaserede innovation (innovationsstrukturen).

På konferencen præsentere DFiR resultaterne af sit arbejde med innovation, herunder innovationsstrukturen, og rådet ønsker gennem debat og dialog at få kvalificeret sine observationer, opmærksomhedspunkter og foreløbige konklusioner om dansk innovation.

Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind vil indlede konferencen, som også vil indeholde udenlandske eksempler på, hvordan man har videnbaseret innovation i andre lande. Derudover vil blandt andet virksomhedsrepræsentanter dele deres erfaringer og sætte ord på nogle af de udfordringer, som de ser for, at mere forskning kan omsættes til innovation. 

DFiR har i sin årsrapport for 2016 "Viden i sammenhæng" sammenfattet sine foreløbige resultater om innovation. Læs mere her.

Program følger.

Tilmelding
Pladserne gives efter "først-til-mølle-princippet". Tilmelding kan ske her.

 

 

Senest opdateret 23. juni 2017