Gå til indhold

Det Frie Forskningsråd lancerer nyhedsbrev

11. april 2014
Du kan nu abonnere på Det Frie Forskningsråds nyhedsbrev. Nyhedsbrevet er henvendt til alle med interesse for fri forskning og Det Frie Forskningsråds aktiviteter og virke. Nyhedsbrevet vil supplere de nyheder som rådet fortsat vil sende ud med ministeriets nyhedsbrev.

I nyhedsbrevet kan du orientere dig om alt fra arrangementer, særlige aktiviteter og initiativer til rådets aktuelle opslag, ansøgningsfrister og uddelinger. Nyhedsbrevet vil desuden informere om aktuelle begivenheder og bringe kommentarer, reportager og små artikler fra den frie forsknings territorium.

Tilmelder du dig nyhedsbrevet, vil du fremover modtage det på din mailboks.

Bemærk at nyhedsbrevet ikke erstatter, men supplerer de løbende nyheder, som Det Frie Forskningsråd udsender via Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside og nyhedsbrev.

Om Det Frie Forskningsråd

Det Frie Forskningsråd består af en bestyrelse og fem faglige råd, der har ansvaret for årligt at investere godt 1,2 milliader kroner til forskning baseret på forskernes egne initiativer. Rådet yder desuden forskningsfaglig rådgivning til uddannelsesministeren, regeringen og Folketinget inden for alle videnskabelige områder.

Handlinger tilknyttet webside