Gå til indhold

Hvem skal træde ind i bestyrelsen for Danmarks Innovationsfond 1. januar 2015?

18. august 2014
Uddannelses- og Forskningsministeriet indkalder nu forslag til tre nye medlemmer af bestyrelsen for Danmarks Innovationsfond – fonden for strategisk forskning, højteknologi og innovation.
  • Læs det fulde opslag
  • Danmarks Innovationsfond blev etableret 1. april 2014 som en del af den politiske aftale af 3. oktober 2013 om Danmarks Innovationsfond mellem alle Folketingets partier. Fonden samler de konkurrenceudsatte midler til strategisk og udfordringsdrevet forskning, teknologiudvikling og innovation inden for Uddannelses- og Forskningsministeriets område.

Uddannelses- og forskningsministeren udpegede med virkning fra fondens etablering en overgangsbestyrelse frem til 1. januar 2015. Der blev udpeget seks nye medlemmer, herunder bestyrelsens første næstformand.

Formændene for de hidtidige organer, det vil sige Det Strategiske Forskningsråd, Højteknologifonden og Rådet for Teknologi og Innovation blev udpeget som medlemmer af bestyrelsen frem til 1. januar 2015 med formanden for Højteknologifonden som formand for bestyrelsen for Danmarks Innovationsfond. Det er disse tre bestyrelsesposter, som der nu skal udpeges afløsere for. De tre nye medlemmer træder ind i bestyrelsen pr. 1. januar 2015.

Forslag til nye medlemmer af bestyrelsen skal være Uddannelses- og Forskningsministeriet i hænde senest mandag den 8. september 2014.

Dette opslag supplerer de forslag, der kom ind i forbindelse med udpegning af medlemmer til bestyrelsen i april 2014. Der er ikke behov for at gentage forslag af kandidater, der tidligere er foreslået.

Handlinger tilknyttet webside