Gå til indhold

Blogindlæg: Royalt besøg til München sætter fokus på muligheder i Sydtyskland

29. maj 2015
Blogindlæg fra vores attaché i München: Tysklands tredjestørste by var vært for et unikt besøg, da Kronprinseparret, sammen med handels- og udviklingsminister Mogens Jensen og en større dansk erhvervsdelegation, besøgte Hamburg og München for at promovere dansk design og viden.

Fra blogindlægget

... De dansk-tyske relationer er gnidningsfrie og har stort set aldrig været bedre. Samarbejdet er præget af tætte kontakter på alle niveauer: politisk, økonomisk, kulturelt, forskningsmæssigt og på infrastrukturområdet.  

... 78 danske virksomheder rejste til Tyskland for at promovere dansk design, viden og produkter og etablere kontakt til flere tyske virksomheder. Arrangementet var støttet af DI, Dansk Erhverv, Landbrug og Fødevarer, Visit Denmark, Håndværkstrådet, Healthcare Denmark og State of Green.

... Et af de områder, som Danmark har et særligt stort samarbejde med Tyskland om er grøn energi. Sidste år udgjorde eksporten af energiteknologi til Tyskland knap 23 milliarder kroner, hvilket er næsten tre gange så meget som til Storbritannien, nummer to på listen. 

Handlinger tilknyttet webside