Gå til indhold

Deltag i konference om styrkelse af dansk-kinesisk samarbejde

19. maj 2015
I anledning af 65 års jubilæet for etableringen af diplomatiske relationer mellem Danmark og Folkerepublikken Kina afholdes en dansk-kinesisk konference med fokus på landenes samarbejder om uddannelse og banebrydende forskning.

På konferencen vil der være mulighed for at diskutere hvordan danske og kinesiske uddannelser, forskning og erhverv, støttet af nationale og lokale aktører, kan udvikle endnu tættere samarbejder i fremtiden til gavn for begge nationer.

Konferencen afholdes i et samarbejde mellem Uddannelses- og Forskningsministeriet, Aarhus Kommune, Region Midtjylland og regionens videregående uddannelsesinstitutioner.

Dagen igennem vil der være officielle taler, og derudover vil paneldiskussioner i særligt udvalgte workshops præsentere aktuelle dansk-kinesiske samarbejder om uddannelse og banebrydende forskning med relevans for den fremtidige udvikling af både Danmark og Kina.

Deltagere kan vælge mellem fire workshops:

  • Creating talents for the future
  • Food safety
  • Play and learn
  • Future healthcare technology

Tid, sted og frist for tilmelding

Konferencen finder sted den 8. juni 2015 fra kl. 10.30 - 20.30 på Moesgaard Museum i Aarhus.
Alle er velkomne (først til mølle), men tilmelding er obligatorisk. Fristen er den 25. maj.

Danmark var blandt de første lande i verden til at anerkende den nye kinesiske regering efter grundlæggelsen af Folkerepublikken Kina i 1949, og diplomatiske relationer blev etableret den 11. maj 1950. Siden da er relationerne mellem Danmark og Kina blevet endnu stærkere og tættere.

Handlinger tilknyttet webside