Gå til indhold

Deltag i NASA's Space App Challenge i København

06. april 2016
IT-Universitet lægger rammer til, når NASA's Space App Challenge for første gang afholdes i Danmark i dagene 22. - 24. april 2016.

NASA Space Apps Challenge er verdens største hackathon, hvor tusindvis af mennesker over hele kloden arbejder sammen med den amerikanske rumfartsadministration - NASA  - om at udvikle innovative løsninger på globale udfordringer på basis af open source software og NASA-data. I år finder der også et arrangement sted i Danmark. Nærmere bestemt på IT-Universitetet i København i dagene 22. - 24. april.

De deltagende hold vil kunne vælge mellem 26 forskellige udfordringer, som der skal findes en løsninger på i løbet af kun ét døgn og på basis af de data, som NASA og dets partnere stiller til rådighed. Udfordringerne udspringer alle af NASA's aktiviteter på landjorden og i rummet.

Holdene skal derefter præsentere deres løsninger for en jury bestående af blandt andet en repræsentant fra det danske rumkontor i Styrelsen for Forskning og Innovation.

Alle teknologiinteresserede forskere, designere, iværksættere og alle med interesse for at gøre en forskel er inviteret til at deltage. IT-Universitetet udbyder 200 pladser til arrangementet, som fordeles på først til mølle basis.

Styrelsen for Forskning og Innovation vil før den afsluttende præmieoverrækkelse tale om perspektiverne for udnyttelsen af data fra rummet.

Kontakt

Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside