Gå til indhold

Grib mulighederne – mød Innovationsnetværkene og GTS-institutterne på Folkemødet

13. juni 2016
I Danmark er der masser af muligheder og potentiale for at finde på nye løsninger, produkter og teknologier. Men griber vi mulighederne? Er der de rette vilkår? Er der uudnyttet potentiale? Det sætter vi til debat under Folkemødet i Allinge på Bornholm.

Kom og deltag i spændende debatter og oplæg om, hvad der rører sig inden for forsknings- og innovationsområdet, som vi skal leve af i fremtiden.

Du kan blandt andet møde uddannelses- og forskningsministeren Ulla Tørnæs, der vil tage diskussionen op, om det er helt ude i skoven, at innovation foregår i det stor byer?

Test fremtidens teknologier på egen krop

Derudover vil der være oplæg om søfart, cybersikkerhed, musik, robotter, fødevare, cirkulær økonomi og meget mere. Der vil også være mulighed for at teste nogle af fremtidens teknologier på egen krop, fx virtual reality, og du kan smage på fremtidens mad, fx små spiselige larver, tang, taskenkrabber og meget mere.

Quiz: Signe Molde udfordrer Ulla Tørnæs og Helge Sander

Du kan også opleve Signe Molde udfordre den nuværende og den tidligere uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs og Helge Sander i quiz om tingenes tilstand i innovations-Danmark. Hvem af dem ved mest om ny teknologi, fremtidens mad og om, hvor gode vi er til innovation i Danmark?

Vi ser frem til en indholdsrig weekend, hvor vi kan blive klogere på, hvordan vi i fællesskab griber mulighederne i Danmark!

Hvor og program

Kom om mød os på teltplads A29 på Danchells Anlæg i Allinge. Folkemødet afholdes fra den 16 juni til den 19 juni.

Igen i år byder byder vi på mange spændende debatter og oplæg om, hvad der rør sig indenfor forsknings- og innovationsområdet, som vi skal leve af i fremtiden.
Igen i år byder byder vi på mange spændende debatter og oplæg om, hvad der rør sig indenfor forsknings- og innovationsområdet, som vi skal leve af i fremtiden.

 

 

Kontakt

Uffe Hoeg Andersen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 83 52
Email: ufh@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside