Gå til indhold

Nu kan man igen søge tilskud fra EUopSTART

28. februar 2017
Fra den 28. februar 2017 kan offentlige og private forskningsinstitutioner igen søge tilskud til at styrke dansk deltagelse i europæisk forskning og innovation. Der er tre ansøgningsrunder til EUopSTART i 2017.

Tilskud fra EUopSTART kan anvendes til at dække op til halvdelen af de omkostninger, der er forbundet med at udarbejde ansøgninger til Horizon 2020 og andre europæiske forsknings- og innovationsprogrammer.

Nye tiltag i EUopSTART

  • Listen over programmer, der kan anvendes EUopSTART-tilskud til at søge, er udvidet med Programmet for Forskningsinfrastruktur.
  • Det er nu muligt at rette i ansøgninger, der allerede er indsendt – under forudsætning af, at rettelserne foretages før den førstkommende cut off dato. Vejledningen fremgår af ansøgningsskemaet i e-grant.

Vær i øvrigt opmærksom på følgende:
Ansøgningsportalen e-grant vil være åben indtil 1. oktober 2017. I denne periode kan der løbende indsendes ansøgninger. Der vil være tre cut off-datoer i løbet af 2017, hvorefter vi vil behandle de ansøgninger, der er indkommet frem til cut-off datoen. De tre cut-off datoer er:

  • den 27. marts 2017
  • den 29. maj 2017
  • den 2. oktober 2017.

Læs mere



Handlinger tilknyttet webside