Du er her: Forside Blogs Emilie Normann

Blog: Emilie Normann

Emilie Normann er innovationsattaché i München, Tyskland

Attaché Emilie Normann Siden 1. januar 2015 har jeg været innovationsattaché i München. Innovationscentret er placeret på det danske konsulat i München, hvor jeg sammen med kollegaer fra blandt andet Eksportrådet og Invest in Denmark arbejder på at etablere tættere samarbejde mellem Danmark og Tyskland. Jeg bor i München sammen med min mand professor Kim Normann Andersen og tre børn og nyder byens mange parker og restauranter. Når man kun bor 50 km fra alperne er der også gode muligheder for skiture hele vinteren.

Min uddannelsesbaggrund er cand.scient.pol fra KU, en journalistgrad fra Danmarks Journalisthøjskole, og en MSc fra London School of Economics and Political Science. Jeg har en lang baggrund i forsknings, uddannelses, innovationsmiljøerne både i Danmark og Europa, og har i over ti år arbejdet med internationalisering. Jeg er også Advisory Expert for EU Kommissionen i Horizon2020 arbejdsgruppen Societal Challenges 6, hvilket betyder at jeg i mit arbejde på innovationscentret har et særligt fokus på dansk-tyske ansøgninger til H2020 programmerne.

Viser 1-3 af 3 resultater
Vellykket studietur for de danske professionshøjskoler og erhvervsakademier til München, Bayern
Publiceringsdato 20. januar 2016 Fra den 24-26. november 2015 havde innovationscentret i München besøg af en række af de danske professionshøjskoler og erhvervsakademier. De var på inspirationstur til Sydtyskland for at lære mere om innovation og entreprenørskab på de tyske videregående uddannelsesinstitutioner.
Royalt besøg til München sætter fokus på muligheder i Sydtyskland
Publiceringsdato 27. maj 2015 Et gyldent og royalt skær omhyllede i sidste uge München. Tysklands tredjestørste by var vært for et unikt besøg af det danske Kronprinsepar, der sammen med handels- og udviklingsminister Mogens Jensen og en større dansk erhvervsdelegation besøgte Hamburg og München 19-21. maj 2015.
’Hello Industrie 4.0’
Publiceringsdato 23. april 2015 Hannover Messen i Tyskland viser de nyeste teknologier inden for den uundgåelige Industrie 4.0 revolution, og mulighederne for Danmark er store.
Kontakt       

Telefon: (+49) 17 1309 6314
E-mail: