Du er her: Forside Blogs Jeppe Dørup Olesen

Blog: Jeppe Dørup Olesen

Jeppe Dørup OlesenJeg har siden den 16. august 2016 været innovationsattaché i Silicon Valley.

Internationaliseringen af dansk forskning og uddannelse er en utrolig vigtig dagsorden, og stillingen som forskningsattache giver en fantastisk mulighed for at arbejde med det emne med fokus på USA.

Jeg glæder mig til at hjælpe danske forskere og studerende i USA og til at lære mere om det amerikanske forsknings- og uddannelsessystem. Jeg glæder mig også til lære mere om det amerikanske forsknings- og uddannelsespolitiske system og til at skabe nye relationer til gavn for danske forskere og studerende.

Der er en vigtig overvejelse, man skal gøre sig, når man kommer til Silicon Valley med en ide. Det er: Hvordan kan din idé gøre verden bedre eller forbedre vilkårene for mange mennesker på jorden? Det spørgsmål stiller folk i Silicon Valley. Det er en typisk Silicon Valley-tilgang til globale udfordringer.

Viser 1-1 af 1 resultater
Velkommen! Uddannelses- og Forskningsudvalget på besøg i Silicon Valley
Publiceringsdato 08. november 2016 I september besøgte uddannelses- og forskningsordførerne Silicon Valley og en række universiteter og virksomheder i området med fokus på uddannelse, forskning og entreprenørskab. Besøget var den første opgave for mig som ny innovationsattaché i Silicon Valley - læs her, hvordan det gik.
Kontakt       

E-mail: jepole@um.dk