Du er her: Forside Blogs Torben Orla Nielsen

Blog: Torben Orla Nielsen

Innovationsattaché Torben Orla Nielsen blogger om forskning, innovation og uddannelse fra Seoul, Sydkorea.

Attaché Torben Orla Nielsen Torben Orla Nielsen har siden 1. august 2013 været Uddannelses- og Forskningsministeriets innovationsattaché på Innovationscenteret i Seoul, Sydkorea. Innovationscenteret åbnede i 2013.

Torben har tidligere arbejdet med innovation og forretningsudvikling i bla. Scion DTU og er cand. polit. fra Københavns Universitet.

Viser 1-3 af 5 resultater
Studenternes skæbnedag i Korea
Publiceringsdato 06. december 2016 I Korea er der altid ekstra koldt den anden torsdag i november. Foran landets high schools står store grupper af forældre og venter. 600.000 high school-studerende sidder på ordnede rækker i gymnastiksale landet over med kuglepennen klar. De har aldrig været så forberedte, for der er kun én chance.
På hat med statsministeren
Publiceringsdato 07. november 2016 Der er ikke noget som en selfie med statsministeren, der kan sætte gang i drømmene hos håbefulde studenteriværksættere. Det var tydeligt efter statsminister Lars Løkke Rasmussen havde åbnet den dansk-koreanske studenterentrepreneurshipcamp i Seoul i forrige uge under sit officielle besøg i Sydkorea.
Danmark og Sydkorea på arktisk bølgelængde
Publiceringsdato 10. maj 2016 Ved første øjekast er det ikke oplagt, at Sydkorea har interesser i polarforskning. Seoul ligger på samme breddegrad som Istanbul, og der er ingen polaregne i Sydkorea på trods af, at 70 pct. af Sydkorea er dækket er bjerge.
Kontakt       

Telefon: +82 2 795 4187
E-mail: