Magasiner

Styrelsen for Forskning og Innovation udgiver magasinet EU-INFORMATION og har tidligere udgivet magasinerne Polarfronten, der i dag udgives som netmagasin af Det grønlandske Selskab, og Magasinet Humaniora, der ikke længere udkommer.

EU-INFORMATION


EU-INFORMATION 3:2016

Forside EU-Info 3:2016I dette nummer sætter vi fokus på virksomheder i Horizon 2020. Mød Bruël & Kjær og Norlase, der booster deres udvikling med EU-funding. Mød også virksomhedsledere, der giver deres bud på, hvornår Horizon 2020 er en option. Få også deres råd til den gode ansøgning. 

Dyk ned i tidligere udgivlelser af EU-INFORMATION

Abonnér gratis på EU-INFORMATION

EU-INFORMATION udkommer tre gange om året. Du kan abonnere gratis på magasinet ved at maile til EuroCenter på adressen eurocenter@ufm.dk.


 

POLARFRONTEN


Polarfronten udkommer nu udelukkende på nettet

Ældre papirudgaver

Polarfronten nr. 1 2011

Polarfronten nr. 1, 2011Isbjørne er en potentiel fare for forskere, som arbejder i de øde egne i Grønland. Men hvor risikabelt er det at arbejde i bjørneland? Hvor stor er risikoen for at møde en bjørn? Og hvor farligt er det, hvis uheldet er ude?

Læs også om udkantsgrønland, som er præget af, at bygderne tømmes for indbyggere.

Dyk ned i tidligere udgivelser af Polarfronten

MAGASINET HUMANIORA


Magasinet Humaniora 4:10

Udkommer ikke længere

Magasinet HumanioraI sidste udgave af Humaniora kan du læse om blandt andet lyskultur, krigsveteraner, skoleliv og et humaniora under pres i det allersidste nummer af Magasinet Humaniora.

Magasinet Humaniora blev udgivet af Det Frie Forskningsråd | Kultur og Kommunikation, og udkommer ikke længere.

Dyk ned i tidligere udgivelser af Magasinet Humaniora

Senest opdateret 04. januar 2017