Videnpiloter

Videnpilotordningen er nedlagt som selvstændig ordning. Små og mellemstore virksomheder, der vil søge om tilskud til en højtuddannet medarbejder kan gøre det via InnoBooster-programmet. Hvis din virksomhed allerede har et igangværende videnpilot-projekt, kan I finde relevant information nedenfor.


Rådet for Teknologi og Innovation er pr. 1. april nedlagt. Indholdet herunder er en del af InnovationsFonden.

OBS: Ophørt som selvstændig ordning

 

Der kan IKKE oprettes nye ansøgninger under Videnpilot. Fra d. 12. august 2014 er InnoBooster InnovationsFondens nye innovationsprogram.

 

 

Kontakt

Telefon 6190 5005.
e-mail: videnpilot@fi.dk

Ansøgning uden videnpilot

Hvis en virksomhed har søgt uden en videnpilot, og fået projektet godkendt, skal virksomheden finde videnpiloten til projektet indenfor et halvt år. Godkendelsen af projektet annulleres, såfremt det ikke lykkes at finde en videnpilot inden for fristen.

Når videnpiloten er fundet, skal virksomheden udfylde skemaet nedenfor og sende det sammen med videnpilotens eksamensbeviser til: .

InnovationsFonden vil så vurdere, om videnpiloten opfylder kravene i Retningslinjer for Videnpilotordningen, som er ordningens regelsæt.

OBS: Videnpiloten kan ikke ansættes, før InnovationsFonden har godkendt videnpiloten.

Igangværende videnpilotprojekter

Når et projekt er gået i gang, skal virksomheden udfylde og sende regnskabsskemaer til InnovationsFonden hver tredje måned for at få tilskud udbetalt. Sammen med regnskabsskemaet skal der også være kopier af videnpilotens lønsedler.

Ved det fjerde og sidste regnskabsskema skal virksomheden endvidere udfylde et evalueringsskema.

Regnskabsskemaet udfyldes på skærmen, følg vejledningen i skemaet. Herefter printes skemaet ud, underskrives, indskannes og laves om til en pdf-fil, som sendes sammen med lønsedlerne til:

Senest opdateret 15. oktober 2014

Adresser, EAN-numre og kontakt:

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Styrelsen for Forskning og Innovation

Styrelsen for Videregående Uddannelser

Uddannelses- og Forskningsministeriets It