Gå til indhold

Forskningsrådet for Sundhed og Sygdom - Bevillinger efterår 2007

Forskningsrådet for Sundhed og Sygdom

Forskningsrådet for Sundhed og Sygdom (FSS) under Det Frie Forskningsråd modtog pr. 3. september 2007 588 ansøgninger om støtte til et samlet ansøgt beløb på 1,4 mia. kr.
Nedenfor finder du en oversigt over de ansøgninger som rådet har besluttet at yde støtte til i forbindelse med sin efterårsuddeling 2007. Der tages forbehold for såvel trykfejl som eventuelle justeringer i forhold til de angivne beløb. Der kan således ske ændringer, f.eks. hvis der er opnået støtte fra anden side, ligesom der kan være knyttet særlige betingelser til den enkelte bevilling.

Med hensyn til bevillinger til post doc stipendier gælder, at disse foreløbig er angivet med et gennemsnitsbeløb på 620.000 kr. til løn og drift pr. år, hvortil kommer administrationsbidrag eller overhead. Det endelige beløb kan derfor være mindre.

Oversigten indeholder grundbevillinger til dem, der har søgt om DFF´s pris "Ung Eliteforsker". Navnene på de personer, der ud over den almindelige bevilling vil få en eliteforskerpris, vil først blive offentliggjort senere. Forsknings- og Innovationsstyrelsen vil tage kontakt til hver enkelt prismodtager. Prisen indgår ikke i de nedennævnte beløb, men vil blive tillagt i form af en tillægsbevilling.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 23. oktober 2013