Du er her: Forside Minister og ministerium Udbud og indkøb Analyse af internationale kongresser

Analyse af internationale kongresser

Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) ønsker med dette udbud at få et tilbud på en samlet opgaveløsning, der skal belyse mulige gevinster og barrierer for den enkelte forsker og institution (universitet) ved at påtage sig (med)værtsskab for internationale kongresser.

Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) har igangsat et arbejde med internationale videnskabelige kongresser. DFiR ønsker med dette udbud at få et tilbud på en samlet opgaveløsning, der skal skabe viden om emnet til rådets arbejde ved at belyse mulige gevinster og barrierer for den enkelte forsker og institution (universitet) ved at påtage sig (med)værtsskab for internationale kongresser.

Som led i opgaven skal der udarbejde casebeskrivelser af internationale kongresser afholdt i Danmark og i udlandet og analyse af forhold relateret til afholdelse af disse. De udenlandske cases anvendes til sammenligning med de forhold, der gør sig gældende i Danmark og for danske forskere og universiteter ved at påtage sig- og være vært for internationale forsknings- og videnskabelige kongresser.

Tilbudsfristen er den 5. december 2016 kl. 12.00.

Materiale

Senest opdateret 01. december 2016