Gå til indhold

Danmarks Forskningspolitiske Råds årsrapport 2004

: 21. februar 2005
: 87-91469-46-5
: 87-91469-47-3
: Danmarks Forskningspolitiske Råd. Forsknings- og Innovationsstyrelsen
: 52

Om publikationen

Forskning er for alvor kommet på den politiske dagsorden. I den politiske debat op til folketingsvalget 8. februar 2005 lovede såvel regeringspartierne som oppositionen milliardinvesteringer i forskning i de kommende år. Vi står således foran omfattende offentlige investeringer i forskning, og det skal overvejes, hvordan midlerne bedst kommer samfundet til gode.

Danmarks Forskningspolitiske Råds Årsrapport 2004 indeholder Rådets vurderinger af centrale forskningspolitiske udfordringer. På grundlag af vurderingerne præsenterer Rådet en række anbefalinger til den fremtidige forskningspolitik. Det er Rådets ønske, at disse vurderinger og anbefalinger vil sætte deres præg på den forskningspolitiske dagsorden og bidrage til en øget forskningsindsats til gavn for det danske samfund.

Årsrapporten er Rådets første og har som udgangspunkt, at forskningspolitikken sigter mod at fremme forskning af høj kvalitet, hvilket fordrer klare prioriteringer og høj kvalitet i organiseringen af forskningen i Danmark.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 22. februar 2013