Gå til indhold

Publikationer 2007

Viser 21-70 af 70 resultater
Rekruttering af studerende fra Kina

I samarbejde med Udlændingeservice har CIRIUS udarbejdet en rapport om rekruttering af studerende fra Kina. Publikation fra det forhenværende CIRIUS.

Polarfronten nr. 2-3 2007

Et hold arktiske bjørnedyr har været en tur ude i rummet med en russisk rumkapsel. De hårdføre smådyr har vist, at de kan klare fuld kosmisk stråling. Måske vil de også løfte sløret for, om liv kan spredes i verdensrummet. Særtillæg om Det Internationale Polarår.

Årsrapport 2006 for Universitets- og Bygningsstyrelsen

I årsrapport 2006 beskriver og vurderer den tidligere Universitets- og Bygningsstyrelse den faglige opgaveløsning i relation til primært eksternt fastsatte mål, ligesom der redegøres for de regnskabsmæssige resultater.

Aktive Unge - Ungdomsinitiativer

Brochure om mulighederne for at få tilskud til ungdomsprojekter fra EU-programmet Aktive Unge. Publikation fra det forhenværende CIRIUS.

Årsrapport 2006 - Det Frie Forskningsråd

Én af de store opgaver for Det Frie Forskningsråd i 2006 var at følge op på handlingsplanen for 2006-2007, som udkom i forbindelse med årsrapporten for 2005. Rådet har især arbejdet med kvalitetsbegrebet i forhold til den frie forskning samt med at styrke det internationale forskningssamarbejde.

Magasinet Humaniora nr. 2 2007

Et temanummer om forskningskvalitet og kvalitetsvurdering med artikler om bibliometri og andre kvalitets- og relevansindikatorer.

750 millioner kroner til strategisk forskning

Det Strategiske Forskningsråd ønsker med denne informationspjece at give en samlet oversigt over de forskningstemaer, der kan søges støtte til i 2007. Informationspjecen skal derfor ses som en introduktion til mulighederne for at få støtte til strategisk forskning.

Polarfronten nr. 1 2007

Fra forskningsstationen Zackenberg har vi nu fået bevis for, at det arktiske forår kommer to uger tidligere end for ti år siden. Nationalmuseets Center for Grønlandsforskning bruger tegneserieprojekt om Grønlands forhistorie til at gøre historien levende for helt nye befolkningslag.

Magasinet Humaniora nr. 1 2007

Dette nummer indeholder artikler om rockmusikkens kulturelle legitimering, livshistorier og indbildningskraft.

Samfundsvidenskabens rolle i 2015 – Hvidbog

Visionen omfatter fem hovedvisioner med tilknyttede delvisioner og succeskriterier samt betingelser for at opfylde succeskriterierne. Hvidbogen indeholder også rådets vurdering af, hvor dansk samfundsvidenskab befinder sig i dag i forhold til visionen.

2006 i få ord - Det Strategiske Forskningsråd

Det Strategiske Forskningsråd (DSF) har udgivet en kort årsberetning. Årsberetningen giver et overblik over DSF som facilitator for Strategisk Forskning, DSF's hovedaktiviteter i 2006 og mål for 2007 samt en kort beskrivelse af rådets kvalitetsbegreber.

InnovationDanmark 2007-2010

Rådet for Teknologi og Innovation har udarbejdet en handlingsplan med titlen "InnovationDanmark 2007-2010", som er rådets bidrag til fornyelse af dansk innovationspolitik.

InnovationDanmark 2007-2010, resume

Rådet for Teknologi og Innovation har udarbejdet en handlingsplan med titlen "InnovationDanmark 2007-2010", som er rådets bidrag til fornyelse af dansk innovationspolitik.

Thematic monitoring - E-learning

Rapport om resultater fra e-learning-projekter i Leonardo da Vinci-programmet. Publikation fra det forhenværende CIRIUS. Publikationen er at finde på den engelske version af hjemmesiden.

Uddannelses- og erhvervsvejledning

International håndbog der giver beslutningstagere redskaber til at tackle udfordringer på vejledningsområdet.

Tag med Erasmus ud i Europa

Pjece om mulighederne for studieophold i Europa med EU-Kommissionens Eramus-program. Publikation fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

Årsberetning for Rådet for Teknologi og Innovation 2006

Denne årsberetning giver et overblik over Rådet for Teknologi og Innovations konkrete arbejde og beslutninger i 2006. Handlingsplanen "InnovationDanmark 2007-2010", som blev udarbejdet i 2006, fokuserer på rådets fremtidige indsats og findes i en særskilt publikation.

Handlinger tilknyttet webside