Gå til indhold

Øget videnspredning og innovation i den offentlige sektor – På vej mod en strategi

Forsideillustrations tekst mangler
Forsknings- og innovationsstyrelsen
: 30. april 2008
: 978-87-920-8179-7
: 978-87-920-8180-3
: Forsknings- og Innovationsstyrelsen
: 40

Om publikationen

Rådet for Teknologi og Innovation og Videnskabsministeriet er med trepartsaftalen mellem regeringen, KL, Danske Regioner, LO, AC, DJØF og FTF blevet anmodet om at udarbejde en strategi for innovation i den offentlige sektor.

I handlingsplanen InnovationDanmark 2007-2010 understreger Rådet for Teknologi og Innovation også de udfordringer den offentlige sektor står overfor og behovet for en strategi for innovation i den offentlige sektor. Det er Rådet for Teknologi og Innovations ambition i tæt samarbejde med rådets interessenter at skabe en målrettet strategi, der styrker innovationen i alle dele af den offentlige sektor. Debatoplægget er første skridt på vej mod en strategi.

Dette debatoplæg ønsker at rejse en debat om, hvorledes den indsats, der allerede foregår i dag til fremme af innovation og kvalitetsudvikling i offentlige institutioner, kommuner, regioner og staten, kan understøttes yderligere gennem øget videnspredning, netværksskabelse, forskning, nye innovationsformer m.v. Debatoplægget indeholder uddybende viden om, hvad innovation er, barrierer for innovation i den offentlige sektor samt forslag til, hvordan innovation i den offentlige sektor kan fremmes.

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 01. februar 2013