Gå til indhold

En styrket pædagoguddannelse – anbefalinger fra Følgegruppen for pædagoguddannelsen

Forsideillustrations tekst mangler
Følgegruppen for pædagoguddannelsen har færdiggjort sit anbefalingsarbejde til styrkelse af pædagoguddannelsen. Resultatet af følgegruppens anbefalingsarbejde er denne publikation.
: 15. november 2012
: 978-87-92601-17-9
: Styrelsen for Videregående Uddannelser og Uddannelsesstøtte for Følgegruppen for pædagoguddannelsen
: 18

Følgegruppen for pædagoguddannelsen har færdiggjort sit anbefalingsarbejde til styrkelse af pædagoguddannelsen. Anbefalingerne tager primært afsæt i den netop gennemførte evaluering af uddannelsen, som Rambøll Management har gennemført i perioden efteråret 2011 – foråret 2012.

Resultatet af følgegruppens anbefalingsarbejde er denne publikation. I publikationen gennemgår følgegruppen en række centrale temaer i forhold til pædagoguddannelsen og giver bud på, hvilke elementer i reformen fra 2006, der kan styrkes samt bud på nye initiativer, der kan bidrage til at højne kvaliteten af uddannelsen yderligere.

Følgegruppen blev nedsat af daværende undervisningsminister i 2011 og er beskikket frem til 2013. Følgegruppen har til opgave at rådgive uddannelsesministeren om generelle forhold i relation til uddannelsen, herunder har følgegruppen haft til opdrag at og følge den gennemførte evaluering tæt.

Publikationen er ikke trykt, den findes kun elektronisk.


 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 13. august 2015