Gå til indhold

Rapport om Roskilde Universitet (2011/2012)

Forside til Rapport om Roskilde Universitet (2011/2012)
Tilsynsmøde den 15. november 2011.
: 06. juni 2012
: Styrelsen for Universiteter og Internationalisering
: 2012
: 68

Om publikationen

Styrelsen for Universiteter og Internationalisering har afholdt tilsynsmøde med Roskilde Universitet den 15. november 2011.

Rapporten tegner et billede af udviklingen på Roskilde Universitet ved hjælp af et udvalgt statistisk materiale samt korte beskrivelser af, hvad der kendetegner Roskilde Universitet på en række generelle emner samt de to udvalgte temaer: sproguddannelser og internationalisering af uddannelserne.

Tilsynsmøderne generelt

Mødernes formål er at føre et effektivt, synligt og gennemsigtigt tilsyn, der skaber de bedst mulige rammer for dialogen med universiteterne.

Styrelsen for Universiteter og Internationalisering udarbejder i forbindelse med møderne en tilsynsrapport. Den har fokus på en række generelle emner om universitetets rammer – økonomi, personale og bygninger – samt universitetets videnproduktion med fokus på universitetets forskning, uddannelse og videnspredning. Derudover har rapporten fokus på udvalgte temaer for det enkelte universitet. De generelle emner og de udvalgte temaer bliver drøftet på tilsynsmødet. På baggrund drøftelser på mødet og efterfølgende skriftlige bidrag fra konkluderer Styrelsen for Universiteter og Internationalisering på de generelle emner og udvalgte temaer

For tilsynsmøderne i 2011/2012 har de udvalgte temaer været:

  • Internationalisering af uddannelserne
  • Sproguddannelser

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 13. august 2015