Gå til indhold

Performanceregnskab for innovationsmiljøerne 2014

Forsideillustrations tekst mangler
Performanceregnskabet for innovationsmiljøerne 2014 viser en styrket performance målt på antal exits og igangsatte forprojekter i 2013. Performanceregnskabet har hovedfokus på de seneste fem års resultater og indeholder samtidig en række cases fra innovationsmiljøprogrammet.
: 04. juli 2014
: Styrelsen for Forskning og Innovation
: 2014
: 38

Om publikationen

Performanceregnskabet viser de seneste fem års resultater for innovationsmiljøernes indsats med at kommercialisere nye innovationer.

I 2013 var der 38 exits fra innovationsmiljøernes porteføljevirksomheder, mens tilbageløbet fra de statslige investeringer var på godt 31 mio. kr.

Performanceregnskabet viser også, at der i 2013 blev igangsat færre forundersøgelser sammenlignet med de to foregående år. Omvendt blev der igangsat 68 forprojekter, hvilket er det højeste antal siden 2010.

Udover præsentationen af en række nøgletal og centrale resultater indeholder performanceregnskabet også case-eksempler på nogle af de innovative virksomheder, der er kommet ud af de risikovillige investeringer og innovationsmiljøernes indsats.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019