Du er her: Forside Uddannelse og institutioner Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Erasmus+: Kontaktseminar i Estland med fokus på IT- og digitale kompetencer

Erasmus+: Kontaktseminar i Estland med fokus på IT- og digitale kompetencer

Det estiske kontor for Erasmus+ holder d. 17.-20. september 2017 seminaret 'Enhancing Digital Competences in Education and Training'. Seminaret sætter fokus på IT- og digitale kompetencer som tema i strategiske partnerskaber.
Kontakt
Studentermedhjælper
Telefon: +45 72 31 88 96
E-mail: eff@ufm.dk
Fuldmægtig
Telefon: +45 72 31 89 05
E-mail: jotp@ufm.dk

Tid og sted

17. september 2017 kl. 17:00 til 20. september 2017 kl. 13:00
Tallinn, Estland

Målgruppe

Seminaret er åbent for institutioner/organisationer inden for skole-, voksen- og erhvervsuddannelsessektoren.

Seminaret henvender sig til deltagere, der ønsker at få inspiration, udveksle erfaring, få gode ideer og skabt internationale kontakter til fremtidige strategiske partnerskabsprojekter med fokus på  IT- og digitale kompetencer.

Der deltager op til 70 mennesker fra hele Europa, fordelt på alle uddannelsessektorer.  

Formål

Formålet med kontaktseminaret er at sætte fokus på strategiske partnerskabsprojekter (KA2), der ønsker at arbejde med at udvikle digitale- og IT-kompetencer.  

Der vil være mulighed for at dele erfaringer på tværs af sektorer, finde inspiration og møde nye potentielle internationale partnere med samme interesser. 

Tilmelding 

Styrelsen for Forskning og Uddannelse tilbyder fire pladser. For at komme i betragtning til en plads, skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema med en kort beskrivelse af din motivation for at deltage. 

Ansøgningsfristen er den 28. april 2017 kl. 12.00

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

Senest opdateret 07. april 2017