Du er her: Forside Uddannelse og institutioner Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Kontaktseminar i Warszawa om social inklusion som tema i strategiske partnersskabsprojekter

Kontaktseminar i Warszawa om social inklusion som tema i strategiske partnersskabsprojekter

Det polske kontor for Erasmus+ holder seminaret 'INCLUSION WITHIN KA2' (strategiske partnerskaber) i Warszawa. Seminaret finder sted fra d. 7.-10. november 2017, og har til formål at øge tværsektorielle projekter om emnet.

Tid og sted

07. november 2017 til 10. november 2017
Warszawa, Polen

Målgruppe

Seminaret henvender sig til internationale koordinatorer i de videregående uddannelser samt voksen-, skole- og erhvervsuddannelsessektoren, der ønsker at skabe nye kontakter og indgå i strategiske partnersskabsprojekter på tværs af sektorer med social inklusion som tema.  

Der vil være deltagelse af omkring 60 internationale koordinatorer fra hele Europa. 

Formål

Det overordnede formål med seminaret er, at deltagerne får mulighed for at skabe nye kontakter og finde mulige partnere til strategiske partnerskabsprojekter, der ønsker at arbejde med social inklusion. Det kan for eksempel være at nedbryde sociale, økonomiske eller geografiske barrierer, som står i vejen for, at bestemte udsatte grupper i samfundet deltager i uddannelseaktiviteter. 

Seminaret er organiseret som en blanding mellem plenumoplæg af eksperter og arbejdsgrupper, hvor deltagerne selv skal komme med ideer til mulige projekter. 

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse tilbyder to pladser. For at komme i betragtning skal nedenstående ansøgningsskema udfyldes med en kort beskrivelse af din motivation for at deltage. 

Ansøgningsfristen er d. 30. august 2017

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.  

Senest opdateret 09. august 2017