Du er her: Forside Uddannelse og institutioner Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Kontaktseminar i Holland om anerkendelse og vurdering af interkulturelle kompetencer

Kontaktseminar i Holland om anerkendelse og vurdering af interkulturelle kompetencer

Det hollandske og finske kontor for Erasmus+ inviterer til kontaktseminar om anerkendelse og vurdering af interkulturelle kompetencer. Det sker den 12.-14. oktober 2017 i Zandvoort aan Zee i Holland.
Kontakt
Studentermedhjælper
Telefon: +45 72 31 88 96
E-mail: eff@ufm.dk
Fuldmægtig
Telefon: +45 72 31 89 05
E-mail: jotp@ufm.dk

Tid og sted

12. oktober 2017 kl. 12:30 til 14. oktober 2017 kl. 13:00
Zandvoort aan Zee, Holland

Målgruppe

Under overskriften 'Validation of Intercultural Competences' inviterer det hollandske og finske Erasmus+-kontor til et tværsektorielt kontaktseminar den 12.-14. oktober 2017 i Holland. Seminaret henvender sig til internationale koordinatorer og lærere i skole- og erhvervsuddannelsessektoren. 

Der forventes 80 deltagere fra hele Europa fordelt på de to sektorer. 

Formål

Seminaret sætter fokus på anerkendelse og vurdering af interkulturelle kompetencer, fx opnået gennem mobilitet. Formen på seminaret vil bestå af plenumoplæg ved eksperter og workshops med aktiv deltagelse af deltagerne. 

Seminaret har til formål at få deltagerne til at skabe nye internationale kontakter og facilitere nye projektforslag inden for strategiske partnerskaber (KA2), som har til formål at skabe viden om interkulturelle kompetencer, og hvordan disse kan blive anerkendt og vurderet. 

Tilmelding 

Styrelsen for Forskning og Uddannelse tilbyder tre pladser. For at komme i betragtning, skal nedenstående ansøgningsskema udfyldes med en kort beskrivelse af din motivation for at deltage. Bemærk, der vil ikke være rådgivere fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse tilstede ved seminaret.

Ansøgningsfristen er den 8. juni 2017.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. 

Senest opdateret 09. maj 2017