Du er her: Forside Uddannelse og institutioner Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Erasmus+ kontaktseminar på Cypern for undervisere og internationale koordinatorer i erhvervsuddannelsessektoren

Erasmus+ kontaktseminar på Cypern for undervisere og internationale koordinatorer i erhvervsuddannelsessektoren

Det cypriotiske kontor for Erasmus+ inviterer til kontaktseminar under overskriften 'Quality cooperation/applications in Vocational Education and Training and Adult Education'. Det sker fra d. 8.-10. november 2017 i Larnaca, Cypern.
Kontakt
Studentermedhjælper
Telefon: +45 72 31 88 96
E-mail: eff@ufm.dk
Fuldmægtig
Telefon: +45 72 31 89 05
E-mail: jotp@ufm.dk

Tid og sted

08. november 2017 til 10. november 2017
Larnaca, Cypern

Målgruppe

Seminaret henvender sig til undervisere og internationale koordinatorer i erhvervsuddannelsessektoren, der arbejder med strategiske partnerskaber (KA2). 

Formål

Formålet med seminaret er, at deltagerne skal skabe nye kontakter på tværs af Europa. Seminaret er arrangeret som en blanding mellem oplæg i plenum, arbejdsgrupper og sessioner, hvor deltagerne har mulighed for at netværke. 

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse tilbyder to pladser. For at komme i betragtning skal nedenstående ansøgningsskema udfyldes med en kort beskrivelse af din motivation for at deltage. 

Ansøgningsfristen er d. 25. september 2017

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. 

Senest opdateret 09. august 2017