Du er her: Forside Uddannelse og institutioner Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Erasmus+: Seminar i Helsinki om internationaliseringsstrategier i erhvervsuddannelsessektoren

Erasmus+: Seminar i Helsinki om internationaliseringsstrategier i erhvervsuddannelsessektoren

Tre nationale kontorer for Erasmus+ i Finland, Ungarn, og Holland inviterer til træningsseminaret 'Internationalisation strategies in VET – a training event for vocational institutions'. Seminaret finder sted den 10.-13. september 2017.
Kontakt
Studentermedhjælper
Telefon: +45 72 31 88 96
E-mail: eff@ufm.dk
Fuldmægtig
Telefon: +45 72 31 89 05
E-mail: jotp@ufm.dk

Tid og sted

10. september 2017 til 13. september 2017
Helsinki, Finland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til medarbejdere på erhvervsskolerne (fx internationale koordinatorer og ledere), der arbejder med Erasmus+ - og som gerne vil styrke deres kompetencer i at planlægge og udvikle organisationens internationale strategi med henblik på at søge et Erasmus+ VET mobility charter ved ansøgningsrunden i foråret 2018. 

For at deltage i seminaret stilles der krav om, at både en medarbejder, der beskæftiger sig med Erasmus+ samt en leder fra samme erhvervsskole deltager. Der forventes 50 deltagere fra hele Europa i seminaret. 

Formål

Gennem caseøvelser, udveksling af erfaringer og hjælp fra eksperter har seminaret til formål at skabe et fundament for deltagerne, så de selv kan formulere og styrke deres organisations internationale strategi. Derudover får deltagerne konkrete værktøjer til at måle udviklingen af deres internationale arbejde.  

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse tilbyder 2 x 2 pladser. For at komme i betragtning, skal nedenstående ansøgningsskema udfyldes med en kort beskrivelse af skolens motivation for at deltage. Bemærk, der vil ikke være rådgivere fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse tilstede ved seminaret. 

Ansøgningsfristen er den 29. maj 2017

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Senest opdateret 01. maj 2017