Du er her: Forside Uddannelse og institutioner Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Studietur til Finland om kompetencebaseret læring for ledere og pædagogiske konsulenter i erhvervsuddannelsessektoren

Studietur til Finland om kompetencebaseret læring for ledere og pædagogiske konsulenter i erhvervsuddannelsessektoren

Det finske nationale kontor for Erasmus+ inviterer til seminaret 'Strengthening the competence-based approach - Flexible learning paths and recognition of competences'. Det sker d. 12.-17. november 2017 i Helsinki, Finland.
Kontakt
Studentermedhjælper
Telefon: +45 72 31 88 96
E-mail: eff@ufm.dk
Fuldmægtig
Telefon: +45 72 31 89 05
E-mail: jotp@ufm.dk

Tid og sted

12. november 2017 til 17. november 2017
Helsinki, Finland.

Målgruppe

Seminaret henvender sig særligt til ledere og pædagogiske konsulenter i erhvervsuddannelsessektoren, der gerne vil have større indsigt i kompetencebaseret læring og anerkendelse af kompetencer. Det kan eksempelvis være ved at bruge ECVET. 

Det forventes, at 50 repræsentanter fra hele Europa vil deltage i seminaret. 

Formål

Seminaret er planlagt som en studietur, hvor deltagerne vil få indsigt i arbejdet med og implementeringen af kompetencebaseret læring i erhvervsuddannelserne i Finland. Studieturen strækker sig over fem dage.

Første dag er organiseret som en generel introduktion til Finlands tilgang til kompetencebaseret uddannelsesforløb i erhvervsuddannelserne.  

Fra dag to til og med fire vil der være besøg på en række erhvervsuddannelsesinstitutioner, hvor deltagerne bliver introduceret til, hvordan kompetencebaseret læring er blevet implementeret lokalt på de enkelte erhvervsskoler, som besøges. 

Den sidste dag er afsat til fælles refleksioner over studieturen. 

Tilmelding 

Styrelsen for Forskning og Uddannelse tilbyder to pladser. For at komme i betragtning skal nedenstående ansøgningsskema udfyldes med en kort beskrivelse af din motivation for at deltage. Vær gerne konkret om, hvad du kan bruge seminaret til. 

Ansøgningsfristen er d. 31. august 2017

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. 

Senest opdateret 28. juni 2017