Du er her: Forside Uddannelse og institutioner Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Kontaktseminar i Prag for organisationer inden for social- og sundhedsområdet

Kontaktseminar i Prag for organisationer inden for social- og sundhedsområdet

Det tjekkiske kontor for Erasmus+ holder kontaktseminaret 'Cooporation in the Field of Health and Social Care Education'. Formålet er at styrke deltagernes internationale netværk. Det sker d. 11.-14. oktober i Prag, Tjekkiet.
Kontakt
Studentermedhjælper
Telefon: +45 72 31 88 96
E-mail: eff@ufm.dk
Fuldmægtig
Telefon: +45 72 31 89 05
E-mail: jotp@ufm.dk

Tid og sted

11. oktober 2017 til 14. oktober 2017
Prag, Tjekkiet

Målgruppe

Seminaret henvender sig til organisationer fra erhvervsuddannelsessektoren, der arbejder inden for social- og sundhedsområdet, som søger nye kontakter og inspiration til mobilitetsprojekter (KA1) gennem Erasmus+. Det kan være repræsentanter for skoler, NGO'er, hospitaler og andre organisationer inden for social- og sundhedsområdet, som ønsker at udvide deres internationale netværk. 

Seminaret retter sig både til organisationer, der gerne vil udvide deres international netværk, men også til organisationer, som gerne vil i gang med at lave mobilitetsprojekter med tilskud fra Erasmus+.

Det forventes, at 60 repræsentanter fra social- og sundhedsområdet i hele Europa vil deltage i seminaret. 

Formål

Seminarets formål er at give deltagerne mulighed for at skabe nye kontakter og derigennem fremme mobiliteten af elever og ansatte inden for social- og sundhedsområdet, fx gennem job-shadowing for lærere eller praktikophold for elever. 

Programmet for seminaret varierer mellem plenumoplæg og arbejdsgrupper. Der vil blive holdt oplæg af eksperter, som vil fremlægge best-practice mobilitetsprojekter og workshops, hvor deltagerne kan dele deres erfaringer med at udvikle og styre Erasmus+ mobilitetsprojekter. 

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse tilbyder tre pladser. For at komme i betragtning skal nedenstående ansøgningsskema udfyldes med en kort beskrivelse af din motivation for at deltage.  

Ansøgningsfristen er d. 10. august 2017

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. 

 

Senest opdateret 27. juni 2017