Gå til indhold

Få hjælp til din ansøgning om tilskud fra Erasmus+

Har din institution eller organisation planer om at deltage i et europæisk uddannelsesprojekt i 2016, er det nu, I skal fatte pennen. Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til skriveseminar, så I kan skrive en bedre ansøgning om tilskud fra Erasmus+.

Fotolia_52545019_Subscription_XXL.jpg Som optakt til ansøgningsfristen den 31. marts 2016 for tilskud til strategiske samarbejdsprojekter gennem Erasmus+ holder Styrelsen for Videregående Uddannelser en række skriveseminarer.

På seminarerne gennemgår vejledere fra styrelsen ansøgningsskemaet trin for trin og giver gode råd til, hvad der er vigtigt at lægge vægt på i ansøgningen samt til de tekniske formalia, der skal være på plads inden ansøgningstidspunktet.

Skriveseminaret henvender sig både til dig, der først lige er gået i gang med at skrive en ansøgning, og til ansøgere, der allerede er godt i gang med at udfylde skemaet. Der afholdes skriveseminar for alle sektorer i uddannelsessystemet.

Om strategiske partnerskaber i Erasmus+

Et strategisk partnerskab omfatter samarbejde mellem institutioner og organisationer fra forskellige lande. Samarbejdet skal blandt andet fokusere på videndeling og innovation i uddannelsessystemet.

Ansøgningsfristen for tilskud til strategiske partnerskaber i børnehaver, grundskoler og på ungdomsuddannelser, erhvervsrettede grund- og efteruddannelser samt i de videregående uddannelser og almen voksenuddannelse og folkeoplysning er den 31. marts 2016 kl. 12.00.

For tilskud til samarbejdsprojekter inden for ungdomsområdet er ansøgningsfristerne den 2. februar, 26. april og 4. oktober 2016 kl. 12.00.