Den Europæiske Ungdomsuge

Unge gør en stor forskel i Europa, og Den Europæiske Ungdomsuge er en fejring af deres resultater.Solidaritet og socialt engagement i Europa

Den ottende udgave af Den Europæiske Ungdomsuge afholdes i hele Europa fra den 1. til den 7. maj 2017. Den vil sætte fokus på solidaritet og socialt engagement blandt unge i Europa, informere om og fejre Erasmus+-programmet og give anledning til at lytte til unges tanker om, hvordan EU's ungdomspolitik skal se ud i fremtiden.

Med sloganet »Shape it, move it, be it« vil Den Europæiske Ungdomsuge tilskynde unge til at forme deres egen fremtid ved at deltage i debatten om EU's fremtidige ungdomspolitik, at flytte til udlandet med erfaring fra Erasmus+-mobilitet og at være med i det nyetablerede europæiske solidaritetskorps, som giver unge mulighed for at udtrykke deres solidaritet med mennesker i nød.

Den Europæiske Ungdomsuge 2017 består af en lang række begivenheder og aktiviteter, der afholdes i alle 33 lande, som deltager i EU's Erasmus+-program, og de nationale ungdomsagenturer for Erasmus+ varetager koordineringen og tilrettelæggelsen af begivenhederne.

Arrangementer i Danmark

Vi vil løbende opdatere nyheder fra de danske arrangementer, der løber af stablen under ungdomsugen i 2017. 
Du kan følge med på vores Facebook-side 'Aktive Unge' samt på Europa-Kommissionens side:  

Senest opdateret 02. maj 2017