Nyhedsbrevet Udsyn

Nyhedsbrevet Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer holder dig opdateret om mulighederne for tilskud til internationalt uddannelsessamarbejde og præsenterer dig for gode projekteksempler og ny viden på området.

Nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' udkommer en gang om måneden. Næste nyhedsbrev udsendes i marts 2017.

Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?
Publiceringsdato 30. maj 2016 Hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.
Invitation til konference om udlandsophold for undervisere og medarbejdere
Publiceringsdato 19. oktober 2016 Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til konference om europæisk uddannelsessamarbejde den 10. november 2016 i København. Deltagelse er gratis.
Nyt nyhedsbrev om internationale uddannelsesprogrammer
Publiceringsdato 24. marts 2014 Du kan nu abonnere på nyhedsbrevet Udsyn – Nyt om internationale uddannelsesprogrammer. Nyhedsbrevet er henvendt til alle med interesse for internationalt uddannelsessamarbejde på tværs af Europas grænser og sektorer i uddannelsessystemet
Påmindelse: Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?
Publiceringsdato 20. maj 2015 Hvis ikke du allerede har gjort det, så hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.
Påmindelse: Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?
Publiceringsdato 09. juni 2016 Hvis ikke du allerede har gjort det, så hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2015
Publiceringsdato 28. april 2015 Rekordmange institutioner har søgt om tilskud til uddannelsessamarbejde gennem Nordplus i 2015. Den Europæiske Ungdomsuge er skudt i gang med flere end 100 arrangementer rundt om i Europa. Og så kan du nu blive en del af et nyt online fællesskab for læring i verden. God læselyst!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2016
Publiceringsdato 26. april 2016 April måned byder på en lang række arrangementer om europæisk og nordisk uddannelsessamarbejde. Vi giver dig her et udpluk. Besøg os på ufm.dk/uddannelsesprogrammer og se alle arrangementer. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, august 2014
Publiceringsdato 26. august 2014 I Udsyn for august kan du læse, at rekordmange studerende og undervisere rejste på udlandsophold med Erasmus-programmet i 2013. Fristen for tilskud til ungdomsprojekter i Europa nærmer sig. Og så byder efteråret på spændende seminarer om blandt andet internationalisering i erhvervsuddannelserne.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, august 2015
Publiceringsdato 18. august 2015 Din institution kan stadig nå at deltage i mobilitets- og samarbejdsprojekter i 2015. I nyhedsbrevet for august finder du ansøgningsfrister for nordisk, europæisk og internationalt uddannelsessamarbejde. Læs også, hvordan du vinder Den Europæiske Sprogpris 2015 og deltag i efterårets arrangementer.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, august 2016
Publiceringsdato 16. august 2016 Sensommeren byder på en lang række kontaktseminarer om europæisk uddannelsessamarbejde. Deltag i konference om udlandsophold for undervisere og medarbejdere med Erasmus+. Og så kan institutioner og organisationer søge om tilskud til projekter inden for ungdomsområdet. God fornøjelse med Udsyn.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2014
Publiceringsdato 16. december 2014 Du kan nu søge om tilskud fra Nordisk Ministerråds uddannelsesprogram Nordplus. Læs om to uddannelseseksperters holdning til internationale uddannelsesophold og hent nye publikationer og pjecer om europæisk uddannelsessamarbejde. Årets sidste nyhedsbrev er landet. God læselyst og god jul.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2015
Publiceringsdato 16. december 2015 Det er nu tid til at søge om tilskud fra Erasmus+ og Nordplus til uddannelsesprojekter i 2016. Styrelsen for Videregående Uddannelser afholder informationsmøder og skriveseminarer, så du er klædt på til ansøgningsprocessen. Vi ønsker dig god fornøjelse med årets sidste nyhedsbrev og en glædelig jul.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2016
Publiceringsdato 15. december 2016 I Udsyn for december kan du hente information om praktikophold i udlandet for elever i erhvervsuddannelserne og læse om mulighederne for tilskud til nordisk og baltisk uddannelsesamarbejde i 2017. Og så kan du nu blive ambassadør for EPALE. God fornøjelse med Udsyn og rigtig glædelig jul!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, februar 2015
Publiceringsdato 24. februar 2015 En ny hjemmeside gør det lettere for pædagoger og lærere at finde samarbejdspartnere til europæiske uddannelsesprojekter. Fire udenlandske universiteter søger undervisere i dansk. Og så kan du nu søge tilskud til arrangementer under Den Europæiske Ungdomsuge. Læs seneste nummer af Udsyn.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, februar 2016
Publiceringsdato 22. februar 2016 Årets første ansøgningfrist om tilskud til uddannelsesprojekter gennem Erasmus+ bød på rekordmange ansøgninger. Din institution kan stadig nå at være med. Næste frist er den 31. marts 2016. God fornøjelse med februars udgave af Udsyn.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, februar 2017
Publiceringsdato 27. februar 2017 Flere end 130.000 danske elever, studerende, undervisere og frivillige har gennem de sidste 30 år rejst ud i Europa med Erasmus+. Fire ledere giver deres bud på, hvorfor det europæiske uddannelsessamarbejde er vigtigt. Og så kan organisationer nu søge tilskud til ungdomsprojekter. God fornøjelse!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, januar 2015
Publiceringsdato 08. januar 2015 Vi ønsker alle et godt nytår og byder 2015 velkommen med dette særnummer af Udsyn, hvor vi har samlet opslag fra EU-Kommissionen samt arrangementer.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, januar 2015
Publiceringsdato 26. januar 2015 Ansøgningsfristen for tilskud til europæiske og nordiske uddannelsesprojekter nærmer sig. Ny side på ufm.dk letter administrationen af dit tilskud. Og så åbner EU´s nye platform EPALE op for bedre videndeling på området for voksenuddannelse. Læs seneste nyt om internationale uddannelsesprogrammer.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, januar 2016
Publiceringsdato 25. januar 2016 Fristen for at søge om tilskud til nordiske og europæiske uddannelsesprojekter nærmer sig med hastige skridt. Få hjælp til din ansøgning på en række skriveseminarer og hent inspiration til dit projekt i en ny publikation fra Nordplus. Velkommen til årets første nyhedsbrev.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, januar 2017
Publiceringsdato 18. januar 2017 Vi skyder 2017 i gang med en lang række skriveseminarer, så din institution kan blive klar til forårets ansøgningsfrister. Hent inspiration til europæiske ungdomsudvekslinger i en ny video og få ugentlige opdateringer om det europæiske uddannelsessamarbejde via vores LinkedIn-side.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, juni 2014
Publiceringsdato 23. juni 2014 I juni måneds nyhedsbrev kan du læse om den store interesse for tilskud til internationalt samarbejde og om Københavns Tekniske Skole, der på utraditionel vis forbereder eleverne på et internationalt jobmarked. Du får også mulighed for at give dit input til udvikling af voksenuddannelsesområdet.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, juni 2016
Publiceringsdato 23. juni 2016 Videregående uddannelsesinstitutioner kan nu søge om tilskud til mobilitetsprojekter med lande uden for Europa. Nordplus uddeler 10 millioner euro til nye uddannelsesprojekter i 2016. Og en ny publikation informerer om praktikophold i udlandet. God fornøjelse med Udsyn og god sommer.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2014
Publiceringsdato 27. maj 2014 Velkommen til første udgave af Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer. I nyhedsbrevet kan du orientere dig om aktuelle arrangementer og bl.a. læse om den store interesse for tilskud fra Erasmus+ og Nordplus, samt hvad to erhvervsskoler fik ud af en studietur til USA.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2015
Publiceringsdato 27. maj 2015 I Udsyn for maj måned får du ny statistik om mobilitet på de videregående uddannelser. Læs også om VIA, der satser på stærke ambassadører for udlandsophold. Og så inviterer Styrelsen for Videregående Uddannelser til inspirationsdag om Den Europæiske Volontørtjeneste.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2016
Publiceringsdato 24. maj 2016 Ungdomsskoler laver internationale projekter med tilskud fra Erasmus+, og en ny samarbejdsaftale mellem Danmark og Sydkorea åbner op for nye udvekslingsmuligheder for de studerende. God fornøjelse med maj måneds udgave af Udsyn.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2015
Publiceringsdato 25. marts 2015 På tværs af uddannelsessektorer er der stor interesse for at komme til udlandet med Erasmus+. Et EU-projekt klæder unge på til arbejdsmarkedet, og så vil en ny hjemmeside gøre det lettere at matche studerende og praktiksteder i udlandet. God læselyst!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2016
Publiceringsdato 15. marts 2016 Fristen for at deltage i europæiske ungdomsprojekter med tilskud fra Erasmus+ nærmer sig. En ny hjemmeside giver inspiration til, hvordan du fortæller om dine projektresultater, så andre kan få gavn af dem. Og så har Nordplus i år modtaget rekordmange ansøgninger. God fornøjelse med Udsyn.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2017
Publiceringsdato 24. marts 2017 Læs om Lektoratsordningen, der i år kan fejre 80 års jubilæum. Ansøgningsfristen for tilskud til europæiske ungdomsprojekter nærmer sig med hastige skridt. Og så tuner vi ind på det europæiske uddannelsesarbejde i skoler og gymnasier i en ny inspirationsvideo. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2014
Publiceringsdato 24. november 2014 Elever på de danske erhvervsuddannelser tager i praktik i udlandet som aldrig før. Hør, hvad to elever fra Tietgen Handelsskole fik ud af deres praktikophold i London. Vi har kåret vinderne af årets Europass konkurrence. Og så inviterer vi til informationsmøde om tilskud gennem Erasmus+ og Nordplus.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2015
Publiceringsdato 23. november 2015 I Udsyn for november kan du læse, hvorfor Rysensteen Gymnasium vil have ledelsens opbakning til det internationale arbejde. Du kan nu tilmelde dig en række informationsmøder om Erasmus+ og Nordplus. Og så fortæller en ny video om mulighederne i den Europæiske Volontørtjeneste. God fornøjelse!