Gå til indhold
Du er her: Forside
Fandt 10092 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
IndholdstypeNye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk

Video: Få et unikt indblik i Andreas Mogensens sidste timer før opsendelsen
Uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen og resten af den danske delegation var tæt på Andreas Mogensen helt frem til opsendelsen.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2015
Type: Nyhed
publiceret: 02. september 2015
Video: Fødevareindustri og fri forskning - et stærkt match
Hvorfor er industri og fri forskning et stærkt match? Hvad siger landets yngste professor om sin bevilling? Se Det Frie Forskningsråds video, der viser arbejdet med at fremme forskertalenter og støtte projekter, der gør os sundere, klogere på verden og dygtigere til at udvikle morgendagens produkter
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2015
Type: Nyhed
publiceret: 23. oktober 2015
Video: Grib verden og rejs ud!
Hjemme er godt, men uden for Danmarks grænser findes en stor verden fuld af muligheder for at studere, netværke og blive klogere. Uddannelses - og forskningsministeren har et klart budskab til alle studerende: Grib verden, rejs ud og oplev.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2015
Type: Nyhed
publiceret: 22. oktober 2015
Video: Husk frist for kvote 2 på søndag den 15. marts
Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen minder om, at ansøgningsfristen for kvote 2 ansøgere til de videregående uddannelser er på søndag den 15. marts. Hun opfordrer ansøgere til at vælge uddannelse med hjertet og med hjernen.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2015
Type: Nyhed
publiceret: 12. marts 2015
Video: Lær om mulighederne i Copernicus programmet på Youtube
Kommissionen har filmet alle de oplæg, som udbydes i forbindelse med afholdelsen af Copernicus Information and Training Sessions i medlemslandene.
Fundet i: Forskning og innovation Nyheder Før 2021
Type: Tekst
Video: Mindre bevillinger sætter idéer i gang
Det Frie Forskningsråd har med en gennemsnitlig bevillingsstørrelse på 2,4 millioner kroner finansieret 386 idéer i 2016 for en samlet sum af knap 1 milliard kroner. - Takket være bevillingen kan vi bedrive grundforskning og udfordre robotteknologien, siger forsker Marco Nørskov.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2017
Type: Nyhed
publiceret: 03. april 2017
Video: Ny generation af biobrændsler
I de senere år er prisen på fossile brændstoffer og især olie steget. Samtidig er det en politisk målsætning at reducere CO2-udledningen fra vores energiforbrug. Der er et stort behov for at udvikle en ny generation af biobrændsler, der ikke bruger fødevarer til at skabe bæredygtig energi.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2013
Type: Nyhed
publiceret: 28. november 2013
Video: Ny generation af software forudsiger risiko ved banklån
Med hidtil uudnyttet computerkraft vil det tværfaglige forskningscenter HIPERFIT udvikle avancerede risikovurderingsprogrammer for bankerne. Se Det Strategiske Forskningsråds video, der fortæller om HIPERFIT.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2013
Type: Nyhed
publiceret: 26. august 2013
Video: Praktik i udlandet med Erasmus+ modner erhvervsskoleelever til fremtidens job
Elever på erhvervsskolen Kold College i Odense forbereder sig til det globale arbejdsmarked gennem studie- og praktikophold i udlandet.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2016
Type: Nyhed
publiceret: 03. februar 2016
Video: Pressemøde om kvalitetsløft på de videregående uddannelser
Et nyt udvalg nedsat af regeringen skal komme med konkrete anbefalinger til forbedringer af kvaliteten og relevansen i de videregående uddannelser. Uddannelsesminister Morten Østergaard og udvalgets formand Jørgen Søndergaard præsenterede på et pressemøde den 30. oktober udvalgets kommende arbejde.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2013
Type: Nyhed
publiceret: 30. oktober 2013