Gå til indhold
Du er her: Forside
Fandt 9861 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk

Webinar: Sådan undgår du de typiske fejl i Horizon 2020 MSCA Individual Fellowships
Vil du eller en forsker på din institution gerne til udlandet og forske, eller vil du gerne rekruttere internationale forskere? Så lyt med, når vi holder webinar om Individual Fellowships (IF) under Marie Skłodowska-Curie Actions i Horizon 2020. Webinaret afholdes den 29. april 2020 kl. 11-12.
Fundet i: Aktuelt Arrangementer 2020
Type: Begivenhed
publiceret: 02. april 2020
Webinar: Søg midler til solidaritetsprojekter gennem Det Europæiske Solidaritetskorps
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder et webinar om Det Europæiske Solidaritetskorps. Lær mere om programmet og dine muligheder for at søge tilskud til solidaritetsprojekter; små frivilligprojekter initieret og implementeret af unge.
Fundet i: Aktuelt 2021 Webinar: Søg midler til solidaritetsprojekter gennem Det Europæiske Solidaritetskorps
Type: Begivenhed
publiceret: 26. juli 2021
Webinar: Take you digitalization to new heights with the use of space data
Danish Agency for Higher Education and Science invites together with DI Digital to a webinar on the utilization of space data and infrastructure in relation to the digitalization and green transition.
Fundet i: Forskning og innovation Aktuelt Arrangementer
Type: Begivenhed (lokal)
publiceret: 28. februar 2022
Webinar: Vil du evaluere ansøgninger til Horizon 2020?
Overvejer du at blive evaluator? Vil du gerne øge din forståelse for succesfaktorerne bag en god Horizon 2020-ansøgning? Så lyt med, når EuroCenter den 21. juni kl. 14.00-14:30 holder webinar om at være evaluator og bedømme ansøgninger til EU's forsknings- og innovationsprogram, Horizon 2020.
Fundet i: Aktuelt Arrangementer 2017
Type: Begivenhed
publiceret: 06. juni 2017
Webinar: Værktøjer og muligheder på EPALE - den elektroniske platform for voksenlæring
Webinar om alle de muligheder, som den gratis elektroniske platform for voksenlæring, EPALE (Electronic Platform for Adult Learning in Europe), giver alle, der arbejder professionelt med voksenlæring i Danmark og Europa.
Fundet i: Aktuelt Arrangementer 2022
Type: Begivenhed
publiceret: 07. april 2022
Webinar: Work Packages i Horizon 2020-ansøgninger
Formålet med webinaret er at give ansøgere en grundlæggende forståelse af, hvordan man opbygger en god Work Package (WP) i et Horizon 2020-projekt. Der vil være flere gode råd til struktur og udformning af WP’er. Webinaret finder sted den 27. juni 2019, kl. 12:30 - 13:30.
Fundet i: Aktuelt Arrangementer 2019
Type: Begivenhed
publiceret: 06. juni 2019
Webinarer i samarbejde med IDA Space
Webinarrækken "Grøn forskning og teknologiudvikling på ISS" afholdes for at gøre os alle klogere på, hvordan Space Exploration bidrager til at løse nogle af verdens største grønne udfordringer. Men også omvendt: hvad kan den grønne omstilling gøre for Space Exploration?
Fundet i: Forskning og innovation Partnerskaber Partnerskabet Space Exploration Danmark
Type: Tekst
Webinarrække om EU-finansiering til grønne projekter
Hør om konkrete muligheder for EU-finansiering til grønne projekter, når flere ministerier, klimapartnerskaber, viden- og erhvervsklynger, virksomheder, Innovationsfonden m.fl. afholder fire webinarer. Det første webinar om Power-to-X løber af stablen den 1. marts 2022.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2022
Type: Nyhed
publiceret: 01. februar 2022
Webinarrække om Horizon Europe
Vil du søge Horizon Europe, eller rådgiver du Horizon Europe-ansøgere? Så lyt til webinarrækken om de programmer i Horizon Europe, der tager livtag med de store samfundsmæssige udfordringer, som Europa står overfor. Webinarrækken består af fem webinarer, og den løber over skærmen i juni måned.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2021
Type: Nyhed
publiceret: 01. juni 2021
Webinarrække om Horizon Europe ansøgningsskabelonen
Vil du søge Horizon Europe, eller rådgiver du Horizon Europe-ansøgere? Så lyt til webinarrækken om ansøgningsskabelonen for forsknings- og innovationsprojekter i Horizon Europe. Webinarrækken består af tre webinarer om henholdsvis excellence, impact og implementation. De tre webinarer holdes i maj.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2021
Type: Nyhed
publiceret: 27. april 2021