Gå til indhold
Du er her: Forside
Fandt 9597 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk

Åbn døren til Verden: Mobilitetsvejledning set fra nord
Målrettet vejledning af unge skal føre til flere praktik- og studieophold i udlandet. Et nyt kompendium fra Euroguidance-centrene i de otte nordiske og baltiske lande sætter fokus på vejledningens rolle i mobilitet.
Fundet i: Uddannelse Euroguidance Aktuelt for vejledere
Type: Tekst
Nyt nummer af europæisk nyhedsbrev giver inspiration til vejledere
I det seneste nummer af Euroguidance nyhedsbrevet Insight kan vejledere læse om vejledningspraksis i udlandet og hente inspiration og idéer til fremtidige internationale aktiviteter og samarbejdsprojekter med vejledere i Europa.
Fundet i: Uddannelse Euroguidance Aktuelt for vejledere
Type: Tekst
Ny pjece for vejledere: Tag på efteruddannelse i udlandet
En ny pjece fortæller om mulighederne for efteruddannelse af vejledere og for samarbejdsprojekter på tværs af de nordiske og europæiske lande.
Fundet i: Uddannelse Euroguidance Aktuelt for vejledere
Type: Tekst
Engelsk oversættelse af emnet i folkeskolen: Uddannelse og job
Euroguidance har i samarbejde med Vejledningskontoret i Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling udgivet en engelsk oversættelse af fagbeskrivelsen for emnet uddannelse og job.
Fundet i: Uddannelse Euroguidance Aktuelt for vejledere
Type: Tekst
Udvikling af politikker og systemer inden for livslang vejledning
Euroguidance har i samarbejde med Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling udgivet en dansk oversættelse af en ny publikation fra det europæiske netværk: The European Lifelong Guidance Policy Network (ELGPN).
Fundet i: Uddannelse Aktuelt for vejledere Retningslinjer for udvikling af politikker og systemer inden for livslang vejledning
Type: Tekst
Vejledning om mobilitet og læring
Det danske Euroguidance Center har interviewet Søren Kristensen, som er ph.d. og ekspert på området for læringsmobilitet. I interviewet fortæller han blandt andet om vigtigheden af, at vejledere støtter unge med færre ressourcer i at komme udenlands.
Fundet i: Uddannelse Aktuelt for vejledere Interview om vejledning og læringsmobilitet
Type: Tekst
To nye rapporter fra Sverige og Norge giver anbefalinger til mobilitets- og karrierevejledning
Ny svensk rapport kommer med anbefalinger til, hvordan uddannelsesinstitutioner kan arbejde for at fremme mobilitetsvejledningen, mens en ny norsk rapport beskriver vigtigheden af den livslange karrierevejledning.
Fundet i: Uddannelse Aktuelt for vejledere To nye rapporter fra Sverige og Norge giver anbefalinger til mobilitets- og karrierevejledning
Type: Tekst
Euroguidance giver dig et overblik over de nationale vejledningssystemer i Europa
Vil du gerne vide, hvordan karrierevejledning foregår i Italien? Eller hvordan man i Sverige vejleder børn med særlige behov om uddannelse? Og ved du, hvor du kan få et samlet overblik over vejledningssystemerne i Europa?
Fundet i: Uddannelse Aktuelt for vejledere Euroguidance giver dig et overblik over de nationale vejledningssystemer i Europa
Type: Tekst
Uddannelses- og kompetence-beskrivelser for vejledere nu på dansk
Euroguidance har i samarbejde med Aarhus Universitet og VIA University College udarbejdet en dansk oversættelse af en række vejledningsdokumenter udgivet af det europæiske vejledningsnetværk NICE.
Fundet i: Uddannelse Aktuelt for vejledere Uddannelses- og kompetencebeskrivelser for vejledere nu på dansk
Type: Tekst
Ny publikation om det danske uddannelsessystem
Hent viden om det danske uddannelsessystem, finansiering af uddannelse og det danske karaktersystem i en ny publikation. Publikationen er på engelsk og udarbejdet i et samarbejde mellem Uddannelses- og Forskningsministeriet, Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling og Kulturministeriet.
Fundet i: Uddannelse Euroguidance Aktuelt for vejledere
Type: Tekst