Gå til indhold
Du er her: Forside
Fandt 9805 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk

Aftale om revision af lov om forskningsrådgivning m.v.
17.12.2009: Aftalen bygger videre på reformen af forskningssystemet fra 2002. Aftalen om revision af loven blev indgået på baggrund af en evaluering af forskningsrådssystemet og fokuserer på den overordnede struktur, en mere præcis rolle og ansvarsfordelling samt ændringer i ansøgningsbehandlingen.
Fundet i: Lovstof Politiske aftaler
Type: Tekst
Kinesisk vinkel på klimadebatten ...
Den officielle dagsorden på COP15-topmødet summer af intensitet, men under overfladen lurer også interne magtkampe mellem nationer og stormagter, der bunder i gamle stridigheder, problemstillinger og forskellige bagvedliggende motiver for de igangværende forhandlinger.
Fundet i: Blogs Anders Kjær
Type: Blogindlæg
publiceret: 16. december 2009
Studie- og praktikophold i udlandet
Undersøgelser af studerendes udbytte og anbefalinger til en styrket indsats på området.
Fundet i: Publikationer 2009
Type: Publikation
publiceret: 11. december 2009
Fra studerende på DTU til job på NASA
Indlæg af Stig Högberg, forskningsassistent på UC Santa Cruz's afdeling på NASA Ames, hvor han er med til at udvikle et Microgrid-system på NASA, der består af PV, Vindkraft, Lagring (batteri) og Elbil (TRIAC).
Fundet i: Blogs Silicon Valley
Type: Blogindlæg
publiceret: 09. december 2009
17.000 tyske gymnasielever – vi skal have dem til at studere i Danmark!
CIRIUS er i München med en stor dansk fællesstand på uddannelsesmessen "Abi Einstieg 2009", som er en messe særligt henvendt til gymnasieelever, der vil undersøge fremtidsmuligheder. Her har Danmark en interesse i at være med i kampen om de unges opmærksomhed.
Fundet i: Blogs Søren Stauning
Type: Blogindlæg
publiceret: 04. december 2009
Fra sol til energi i Sunny California
Indlæg af Jakob Kibsgaard, PhD, Stanford University: En række af de største udfordringer verden står over for i dag er relateret til energi. Hvordan kan behovene i en stadig mere energihungrende verdens dækkes?
Fundet i: Blogs Silicon Valley
Type: Blogindlæg
publiceret: 25. november 2009
Ny dansk verdensrekord og dansk-californisk fotonik-workshop
Forskere fra Danmarks Tekniske Universitets Institut for Fotonik har netop slået verdensrekorden i hastigheden på datatransfer. Den imponerende forskning fra DTU lægger grunden for intensiveret dansk-californisk samarbejde samt workshop på Stanford i januar 2010.
Fundet i: Blogs Lars Beer Nielsen
Type: Blogindlæg
publiceret: 25. november 2009
Forskning og uddannelse som Østasiens varetegn
Times Higher Education World University Ranking offentliggjorde i begyndelsen af oktober listen over verdens førende universiteter. USA er vanen tro dominerende med 32 universiteter i top 100, mens Europa har 39 universiteter efterfulgt af Asien-Stillehavsregionen med 15.
Fundet i: Blogs Anders Kjær
Type: Blogindlæg
publiceret: 20. november 2009
Ny tysk regering – og forskningspolitikken?
Den 27. september var der forbundsdagsvalg i Tyskland. Her faldt den ”store koalition”, kaldet ”sort-rød”. I stedet danner CDU/CSU nu regering med de liberale, og denne ”sort-gule” koalition har nu barslet med et nyt regeringsgrundlag: "Wachstum - Bildung – Zusammenhalt".
Fundet i: Blogs Søren Stauning
Type: Blogindlæg
publiceret: 18. november 2009
Uge 47: Entreprenørskabsuge verden over
I denne uge fejres "Global Entrepreneurship Week" verden over – også i Danmark. Mere end 100 lande sætter fokus på iværksætteri og vækst og i Silicon Valley står den bl.a. på Global Cleantech Open final, hvor Danfoss IXA repræsenterer Danmark.
Fundet i: Blogs Lars Beer Nielsen
Type: Blogindlæg
publiceret: 18. november 2009