Du er her: Forside
Fandt 8013 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk

Indkaldelse af forslag til rumforskning
Danmarks medlemskab af European Space Agency, ESA giver danske forskere og virksomheder adgang til en række forskningsfaciliteter, der kan udnyttes til forskning i vægtløshed. ESA har netop udgivet en ny strategi for udnyttelsen og opfordrer nu alle til at søge om adgang til faciliteterne.
Fundet i: Forskning og innovation Aktuelt Nyheder
Type: Tekst
Forlængelse af frist for Kortdages Gymnasiekonkurrence
Årets gymnasiekonkurrence er i fuld gang – og I kan stadig nå at være med i kampen om æren og et studierejselegat på 10.000 kr. Omdrejningspunktet for årets opgave er satellitbilleder og de muligheder de giver for at løse samfundsmæssige udfordringer.
Fundet i: Forskning og innovation Aktuelt Nyheder
Type: Tekst
Stor interesse for Newspace
Onsdag den 26. September var 60 studerende, forskere og folk fra industrien mødt op til Newspace workshop på Godsbanen i Aarhus. Newspace er et begreb der dækker over de ruminitiativer der vokser frem internationalt faciliteret af bedre, hurtigere og billigere adgang til rummet.
Fundet i: Forskning og innovation Aktuelt Nyheder
Type: Tekst
ESA 2019 Living Planet Symposium
Der er nu åbnet for indsendelse af abstracts til ESAs Living Planet Symposium. Det næste Living Planet Symposium har fokus på, hvordan den hastige udvikling af innovative teknologier og aktører ændrer det traditionelle jordobservationslandskab og skaber nye muligheder.
Fundet i: Forskning og innovation Aktuelt Arrangementer
Type: Begivenhed (lokal)
publiceret: 04. oktober 2018
Konference: Er forskningen i krise, når den ikke kan genskabes?
Hvad betyder det for forskningens troværdighed, hvis forskningsresultater ikke kan efterprøves og verificeres af andre? Det er et af de spørgsmål, der skal diskuteres på konferencen den 15. november 2017, hvor der sættes fokus på reproduktion af forskning.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2017
Type: Nyhed
publiceret: 01. november 2017
EuroCenters kurser 2017 - Bliv skarp på Horizon 2020
I 2017 afholder EuroCenter en række kurser om Horizon 2020. Kurserne fokuserer på den gode ansøgning samt økonomi og regnskab, og som noget nyt udbyder vi i år også kurser med fokus på afrapportering. Deltag på et af kurserne og få ny viden til dit arbejde med Horizon 2020.
Fundet i: Publikationer 2016
Type: Publikation
publiceret: 20. december 2016
Copernicus Workshop om downstream muligheder indenfor landbrugssektoren
EU Kommissionen afholder den 5. februar 2018 en workshop i Bruxelles om downstreamvirksomheders muligheder indenfor Copernicus programmet til udvikling af produkter til gavn for landbrugssektoren
Fundet i: Forskning og innovation Aktuelt Arrangementer
Type: Begivenhed (lokal)
publiceret: 18. december 2017
Få indblik i rumvirksomheden Gomspace
Satellitproducenten GomSpace A/S er en virksomhed i kraftig vækst. Den har på 10 år udviklet sig fra at være en start-up-virksomhed til en global virksomhed med over 200 ansatte, der eksporterer nanosatellitter og satellitsystemer til mere end 40 lande.
Fundet i: Forskning og innovation Aktuelt Nyheder
Type: Tekst
Nyt EU-magasin på gaden
2018 er året, hvor et nyt EU-magasin ser dagens lys. Magasinet hedder EUindblik og vil bringe læserne tættere på europæisk forskning og innovation. I første magasin er temaet dansk viden på verdenskortet, hvor en håndfuld forskere fortæller om deres samarbejde med USA, Kina og Israel.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2018
Type: Nyhed
publiceret: 01. marts 2018
Magasinet EUindblik, 1:2018
Dansk viden på verdenskortet er temaet for magasinet EUindblik. Vi ser nærmere på, hvad visionen 'Open to the world' betyder. Mød en håndfuld forskere, der sætter deres viden på verdenskortet via samarbejde med USA, Kina og Israel om forskning og innovation.
Fundet i: Publikationer 2018
Type: Publikation
publiceret: 01. marts 2018