Du er her: Forside
Fandt 7531 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk

Tal om forskning og innovation 2015
”Tal om forskning og innovation” er Styrelsen for Forskning og Innovations årlige bevillingsstatistik med nøgletal for Danmarks Grundforskningsfond, Det Frie Forskningsråd, Innovationsfonden og Horizon 2020.
Fundet i: Publikationer 2016
Type: Publikation
publiceret: 25. oktober 2016
Tilmeldingen er åben. Deltag i den danske CanSat-konkurrence 2018
Satellitter på dåse – CanSats - styrker elevernes kreativitet, samarbejde og faglighed. Som altid i rumfart er udfordringen at holde sig inden for begrænsninger på omkostninger, tidsforbrug, vægt og ikke mindst volumen. Fristen for tilmelding af hold er 21. februar 2018
Fundet i: Forskning og innovation Aktuelt Nyheder
Type: Tekst
publiceret: 08. december 2017
Fleksible universitetsuddannelser til fremtiden
Med udspillet ’Fleksible universitetsuddannelser til fremtiden’ sætter ny regeringen en ny og ambitiøs retning for Danmarks universitetsuddannelser
Fundet i: Publikationer 2018
Type: Publikation
publiceret: 17. september 2018
Nyt udspil: Fleksible universitetsuddannelser til fremtiden
Regeringen vil give studerende flere muligheder, en bedre vej ind på universiteterne, tættere tilknytning til arbejdsmarkedet og løfte ambitionerne for undervisningen på universiteterne. Vi stepper op på ambitionerne og giver den enkelte bedre mulighed for at præge sin uddannelse, siger Tommy Ahlers
Fundet i: Aktuelt Pressemeddelelser 2018
Type: Press release
publiceret: 17. september 2018
Workshop om det offentliges rolle i forskning
Uddannelses- og Forskningsministeriet inviterer på vegne af regeringens tværministerielle udvalg vedr. effekterne af den eksisterende forskningsindsats til workshop om det offentliges rolle i forskning.
Fundet i: Aktuelt Arrangementer 2017
Type: Begivenhed
publiceret: 14. juni 2017
Aarhus: Skriveseminar for erhvervsrettet grund- og efteruddannelse - Få hjælp til din ansøgning til Erasmus+ Strategiske Partnerskaber
Vi hjælper koordinatorer inden for erhvervsuddannelsesområdet videre med ansøgninger om tilskud til Erasmus+ Strategiske Partnerskaber. Deltag i skriveseminaret og få svar på dine spørgsmål til ansøgningsprocessen.
Fundet i: Aktuelt Arrangementer
Type: Begivenhed
publiceret: 23. november 2016
Webinar: Open Research Data - hvordan adresserer du det i din Horizon 2020-ansøgning?
Med arbejdsprogrammet for 2016-17 er der indført et krav om Open Research Data (ORD) i alle Horizon 2020-projekter. Webinaret stiller skarpt på hvad kravet indebærer for dig som ansøger, hvornår det kan fraviges, og hvordan det kan adresseres så det styrker din ansøgning.
Fundet i: Aktuelt Arrangementer 2016
Type: Begivenhed
publiceret: 23. november 2016
Rekordstor landsdækkende undersøgelse: Studerende evaluerer deres uddannelse
Uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs inviterer studerende og nyuddannede til at dele erfaringer om deres uddannelse. En rekordstor undersøgelse skal øge gennemsigtigheden og give kommende studerende bedre muligheder for at vælge en god uddannelse, siger Ulla Tørnæs.
Fundet i: Aktuelt Pressemeddelelser 2016
Type: Press release
publiceret: 24. november 2016
Indvielse af Det Frie Forskningsråds sekretariat i Odense
Den 11. november 2016 slår uddannelses- og forskningsministeren dørene op for sekretariatets nye faciliteter i det centrale Odense sammen med Odenses borgmester Anker Boye.
Fundet i: Aktuelt Arrangementer 2016
Type: Begivenhed
publiceret: 17. oktober 2016
Tag på praktikophold i den europæiske rumorganisation, ESA
Vil du lære at bygge en satellit, fortolke data fra rummet, forberede en astronaut på sin rumrejse eller få indsigt i europæisk rumpolitik. Så er et praktikophold hos ESA en oplagt mulighed for dig som studerende.
Fundet i: Forskning og innovation Aktuelt Nyheder
Type: Tekst
publiceret: 30. maj 2018