Du er her: Forside
Fandt 8010 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk

Veluddannede danske unge kommer ikke lige så hurtigt i job som andre unge i Norden
Danmark ryger længere ned på listen over lande i OECD, der er gode til at få veluddannede unge i job. Fra 2016-2017 er vi gået fra en 20.-plads til en 23. plads. Vi skal styrke uddannelserne og give studerende bedre mulighed for at få en tilknytning til arbejdsmarkedet, siger Tommy Ahlers.
Fundet i: Aktuelt Pressemeddelelser 2018
Type: Press release
publiceret: 11. september 2018
SIS-vejledning om indberetning af deltagerbetaling til Omstillingsfonden
Nu er den her: Vejledning om indberetning af deltagerbetaling til Omstillingsfonden.
Fundet i: Uddannelse SIS SIS-nyheder
Type: Tekst
Nu kan studenter blive studieklar på teknisk værksted
Nu tilbydes et ”praktikum” på tre tekniske erhvervsakademiuddannelser, hvor studerende med gymnasial baggrund kan komme på værksted inden studiestart. Baggrunden er, at studerende med en gymnasial baggrund ofte ikke har samme viden om tekniske forhold som studerende med en erhvervsfaglig baggrund.
Fundet i: Aktuelt Pressemeddelelser 2018
Type: Press release
publiceret: 11. september 2018
Analyse af danske kompetencer og interesser i bemandet og ubemandet udforskning af rummet
Formålet med analysen er at bidrage til baggrunden for politisk stillingtagen til Danmarks fremtidige deltagelse i programmer under det europæiske rumagentur, European Space Agency (ESA), vedr. bemandet og ubemandet udforskning af rummet.
Fundet i: Publikationer 2018
Type: Publikation
publiceret: 08. oktober 2018
Indkaldelse af forslag til rumforskning
Danmarks medlemskab af European Space Agency, ESA giver danske forskere og virksomheder adgang til en række forskningsfaciliteter, der kan udnyttes til forskning i vægtløshed. ESA har netop udgivet en ny strategi for udnyttelsen og opfordrer nu alle til at søge om adgang til faciliteterne.
Fundet i: Forskning og innovation Aktuelt Nyheder
Type: Tekst
Forlængelse af frist for Kortdages Gymnasiekonkurrence
Årets gymnasiekonkurrence er i fuld gang – og I kan stadig nå at være med i kampen om æren og et studierejselegat på 10.000 kr. Omdrejningspunktet for årets opgave er satellitbilleder og de muligheder de giver for at løse samfundsmæssige udfordringer.
Fundet i: Forskning og innovation Aktuelt Nyheder
Type: Tekst
Stor interesse for Newspace
Onsdag den 26. September var 60 studerende, forskere og folk fra industrien mødt op til Newspace workshop på Godsbanen i Aarhus. Newspace er et begreb der dækker over de ruminitiativer der vokser frem internationalt faciliteret af bedre, hurtigere og billigere adgang til rummet.
Fundet i: Forskning og innovation Aktuelt Nyheder
Type: Tekst
ESA 2019 Living Planet Symposium
Der er nu åbnet for indsendelse af abstracts til ESAs Living Planet Symposium. Det næste Living Planet Symposium har fokus på, hvordan den hastige udvikling af innovative teknologier og aktører ændrer det traditionelle jordobservationslandskab og skaber nye muligheder.
Fundet i: Forskning og innovation Aktuelt Arrangementer
Type: Begivenhed (lokal)
publiceret: 04. oktober 2018
Konference: Er forskningen i krise, når den ikke kan genskabes?
Hvad betyder det for forskningens troværdighed, hvis forskningsresultater ikke kan efterprøves og verificeres af andre? Det er et af de spørgsmål, der skal diskuteres på konferencen den 15. november 2017, hvor der sættes fokus på reproduktion af forskning.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2017
Type: Nyhed
publiceret: 01. november 2017
EuroCenters kurser 2017 - Bliv skarp på Horizon 2020
I 2017 afholder EuroCenter en række kurser om Horizon 2020. Kurserne fokuserer på den gode ansøgning samt økonomi og regnskab, og som noget nyt udbyder vi i år også kurser med fokus på afrapportering. Deltag på et af kurserne og få ny viden til dit arbejde med Horizon 2020.
Fundet i: Publikationer 2016
Type: Publikation
publiceret: 20. december 2016