Gå til indhold
Du er her: Forside
Fandt 9066 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype

Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk

Udvikling af politikker og systemer inden for livslang vejledning
Euroguidance har i samarbejde med Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling udgivet en dansk oversættelse af en ny publikation fra det europæiske netværk: The European Lifelong Guidance Policy Network (ELGPN).
Fundet i: Uddannelse Aktuelt for vejledere Retningslinjer for udvikling af politikker og systemer inden for livslang vejledning
Type: Tekst
Vejledning om mobilitet og læring
Det danske Euroguidance Center har interviewet Søren Kristensen, som er ph.d. og ekspert på området for læringsmobilitet. I interviewet fortæller han blandt andet om vigtigheden af, at vejledere støtter unge med færre ressourcer i at komme udenlands.
Fundet i: Uddannelse Aktuelt for vejledere Interview om vejledning og læringsmobilitet
Type: Tekst
To nye rapporter fra Sverige og Norge giver anbefalinger til mobilitets- og karrierevejledning
Ny svensk rapport kommer med anbefalinger til, hvordan uddannelsesinstitutioner kan arbejde for at fremme mobilitetsvejledningen, mens en ny norsk rapport beskriver vigtigheden af den livslange karrierevejledning.
Fundet i: Uddannelse Aktuelt for vejledere To nye rapporter fra Sverige og Norge giver anbefalinger til mobilitets- og karrierevejledning
Type: Tekst
Euroguidance giver dig et overblik over de nationale vejledningssystemer i Europa
Vil du gerne vide, hvordan karrierevejledning foregår i Italien? Eller hvordan man i Sverige vejleder børn med særlige behov om uddannelse? Og ved du, hvor du kan få et samlet overblik over vejledningssystemerne i Europa?
Fundet i: Uddannelse Aktuelt for vejledere Euroguidance giver dig et overblik over de nationale vejledningssystemer i Europa
Type: Tekst
Uddannelses- og kompetence-beskrivelser for vejledere nu på dansk
Euroguidance har i samarbejde med Aarhus Universitet og VIA University College udarbejdet en dansk oversættelse af en række vejledningsdokumenter udgivet af det europæiske vejledningsnetværk NICE.
Fundet i: Uddannelse Aktuelt for vejledere Uddannelses- og kompetencebeskrivelser for vejledere nu på dansk
Type: Tekst
Ny publikation om det danske uddannelsessystem
Hent viden om det danske uddannelsessystem, finansiering af uddannelse og det danske karaktersystem i en ny publikation. Publikationen er på engelsk og udarbejdet i et samarbejde mellem Uddannelses- og Forskningsministeriet, Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling og Kulturministeriet.
Fundet i: Uddannelse Euroguidance Aktuelt for vejledere
Type: Tekst
ICCDPP Symposium i Seoul 2017
The International Center for Career Development and Public Policy (ICCDPP) afholder en konference om karriereudvikling i Seoul den 18. til 21. juni 2017.
Fundet i: Uddannelse Aktuelt for vejledere ICCDPP Symposium
Type: Tekst
Rådet for Ungdomsuddannelser (RUU) undersøgelse af ungdomsuddannelsessystemer
Rådet for Ungdomsuddannelser har gennemført tre landestudier af Holland, Schweiz og Sverige for at få indblik i, hvordan de tre lande organiserer deres uddannelsessystem. Det har resulteret i en række anbefalinger til Ministeren for Børn, Undervisning og Ligestilling, Ellen Trane Nørby.
Fundet i: Uddannelse Aktuelt for vejledere Rådet for Ungdomsuddannelser undersøgelse
Type: Tekst
Cedefop publikation om arbejdsmarkedsinformation og karrierevejledning
Det Europæiske Center for Udvikling af Erhvervsuddannelse, Cedefop, har udgivet en publikation om arbejdsmarkedsinformation og karrierevejledning.
Fundet i: Uddannelse Aktuelt for vejledere Cedefob publikation: Labour market information and guidance
Type: Tekst
Ny Eurydice rapport om uddannelsessystemerne i Europa
Rapporten undersøger områderne dagtilbud, elevers præstationer i grundlæggende færdigheder, for tidlig skoleafgang, videregående uddannelse samt beskæftigelse for nyuddannede på tværs af de europæiske lande.
Fundet i: Uddannelse Euroguidance Aktuelt for vejledere
Type: Tekst