Gå til indhold
Du er her: Forside
Fandt 10091 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
IndholdstypeNye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk

56 millioner til infrastruktur til forskning i klima- og miljø og samfundsdata
Uddannelses- og forskningsministeren har godkendt bevillinger til to nye forskningsinfrastrukturer. Dansk forskning i klima- og miljøpåvirkninger løftes med 20 millioner kroner, og samfundsvidenskabelig registerforskning støttes med 36 millioner kroner.
Fundet i: Aktuelt Pressemeddelelser 2017
Type: Press release
publiceret: 17. november 2017
60 millioner kroner til vækstpiloter i landdistrikterne
Regeringen afsætter 60 millioner kroner til højtuddannede landdistriktsvækstpiloter, der skal hjælpe med udvikling i små virksomheder uden for de store byer.
Fundet i: Aktuelt Pressemeddelelser 2015
Type: Press release
publiceret: 23. november 2015
65 millioner årligt til nye muligheder for efteruddannelse af faglærte og ufaglærte
Som en del af trepartsaftalen giver regeringen med en ny omstillingsfond nu tusindvis af danskere mulighed for at tage gratis uddannelsesmoduler på akademi- eller diplomuddannelser. Vigtigt skridt mod mere fleksibelt uddannelsessystem og læring hele livet, siger uddannelses- og forskningsministeren.
Fundet i: Aktuelt Pressemeddelelser 2018
Type: Press release
publiceret: 19. juni 2018
65.165 optaget på en videregående uddannelse
Flere unge er blevet optaget på uddannelser indenfor områder, hvor der er mangel på arbejdskraft. Årets optag vidner om ansvarlige valg både hos studerende og uddannelsesstederne, mener uddannelses- og forskningsministeren.
Fundet i: Aktuelt Pressemeddelelser 2017
Type: Press release
publiceret: 27. juli 2017
73 millioner til højteknologisk infrastruktur til forskning
Et nyt testcenter for elektronik, højteknologiske mikroskoper til forskning i molekylær cellebiologi og en opgradering af den danske del af verdens største forskningsinfrastruktur, CERN. Uddannelses- og forskningsministeren har godkendt bevillinger til tre nye forskningsinfrastrukturer.
Fundet i: Aktuelt Pressemeddelelser 2018
Type: Press release
publiceret: 08. november 2018
78 millioner kroner fra EU styrker internationaliseringen af dansk forskning
49 talentfulde forskere får et mobilitetsstipendium fra EU til at fortsætte deres karriere i Danmark. Pengene går til forskning i kræft, energilagring og middelaldermytologi - og kommer fra et Horizon 2020-program, der støtter international forskeruddannelse og -mobilitet og karriereudvikling.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2016
Type: Nyhed
publiceret: 28. januar 2016
79 talentfulde internationale forskere på vej til Danmark
Med en bevilling fra Europa-Kommissionen i bagagen rejser 79 håbefulde internationale forskere til Danmark for at fordybe sig i deres forskning. Over halvdelen sætter kurs mod Københavns Universitet. Bevillingerne er delt ud under Marie Skłodowska-Curie Actions-programmet i Horizon 2020.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2021
Type: Nyhed
publiceret: 09. marts 2021
84 ansøgninger om tilskud til europæisk uddannelsessamarbejde
Danske uddannelsesinstitutioner og organisationer har søgt om mere end 16,5 millioner euro i tilskud til europæisk uddannelsessamarbejde. Det skal blandt andet styrke elevers evner inden for it, entreprenørskab i undervisningen på videregående uddannelser og inklusionsprojekter blandt unge.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2017
Type: Nyhed
publiceret: 27. april 2017
88.754 har søgt ind på en videregående uddannelse
Uddannelses- og forskningsministeren er rigtig glad for, at 88.754 har søgt ind på en videregående uddannelse. Hun havde håbet på, at endnu flere unge havde søgt ind på pædagog-, lærer- og sygeplejerskeuddannelserne og vil stille sig i spidsen for at gøre uddannelserne endnu mere attraktive.
Fundet i: Aktuelt Pressemeddelelser 2019
Type: Press release
publiceret: 05. juli 2019
90.563 har søgt ind på en videregående uddannelse
Ved fristens udløb har 90.563 søgt ind på en videregående uddannelse. Uddannelses- og forskningsministeren glæder sig over, at unge har lyst og vilje til at dygtiggøre sig.
Fundet i: Aktuelt Pressemeddelelser 2017
Type: Press release
publiceret: 05. juli 2017