Gå til indhold
Du er her: Forside
Fandt 10173 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
IndholdstypeNye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk

Indstilling af Alexander Kai Büll
Alexander Kai Büll er biofysiker, og han forsker i protein-aggregering, der er en mekanisme, der deaktiverer proteiner i kroppen. Protein-aggregering spiller en rolle i forbindelse med sygdomme som Parkinsons og Alzheimers, der medfører forringet livskvalitet og store samfundsøkonomiske omkostninger
Fundet i: Forskning og innovation Prismodtagere 2023 Indstillingstekster
Type: Tekst
Poul Fritz Kjær
De kriser, vi har i dag, handler i høj grad om det økonomiske perspektivs dominans gennem årtier, mener Poul Fritz Kjær. Med sin nytænkende teori om Den Politiske Økonomis Ret sætter han fokus på, at der er brug for flere perspektiver, når vi forandrer vores samfund.
Fundet i: Forskning og innovation Prismodtagere Prismodtagere 2023
Type: Tekst
Per Borghammer
Hjernen gør os til dem, vi er, og er et af de største mysterier inden for videnskaben. Per Borghammer tænker på hjernen hver dag for at gøre os alle klogere på Parkinsons sygdom, og hvordan den kan behandles.
Fundet i: Forskning og innovation Prismodtagere Prismodtagere 2023
Type: Tekst
Alexander Kai Büll
Hvorfor begynder et bestemt protein pludselig at klumpe sig sammen hos folk med Parkinsons? Det spørgsmål er proteinforsker Alexander Kai Büll på videnskabelig mission for at finde svar på. Det er afgørende viden, hvis man skal kunne behandle sygdommen i fremtiden.
Fundet i: Forskning og innovation Prismodtagere Prismodtagere 2023
Type: Tekst
EURATOM
EURATOM finansierer dels EU's egne nukleare forskningsaktiviteter indenfor EU's Fælles Forskningscenter (JRC), men også en række projekter, der udbydes på samme måde som i Horizon Europe. Programmet løber parallelt med Horizon Europe til udgangen af 2025.
Fundet i: Forskning og innovation Hvad kan du søge Andre programmer
Type: Tekst
Dansklektor ved Vilnius Universitet, Litauen
Vilnius Universitet søger en ny sendelektor i dansk sprog. Stillingen ønskes besat fra 1. september 2023.
Fundet i: Uddannelse Lektoratsordningen Ledige stillinger under lektoratsordningen
Type: Opslag
publiceret: 17. februar 2023
Dansklektor ved Islands Universitet, Reykjavík
Islands Universitet (Háskóli Íslands) søger en ny sendelektor i dansk sprog. Stillingen ønskes besat fra 1. august 2023.
Fundet i: Uddannelse Lektoratsordningen Ledige stillinger under lektoratsordningen
Type: Opslag
publiceret: 17. februar 2023
Evaluering af tilskudsordningen EUopSTART
Ny evaluering af tilskudsordningen EUopSTART viser en positiv effekt både i forhold til antallet af danske ansøgninger til Horizon 2020 og kvaliteten af de indsendte ansøgninger. Evalueringen er lavet af Dansk Center for Forskningsanalyse på vegne af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.
Fundet i: Publikationer 2023
Type: Publikation
publiceret: 16. februar 2023
Nu rykker flere hundrede forskere ud til dig
Bestil et foredrag, uanset hvem du er, hvor du er, eller hvad din interesse er. Under Forskningens Døgn i april rykker 259 forskere ud for at holde gratis foredrag for nysgerrige og videbegærlige borgere i hele landet.
Fundet i: Aktuelt Pressemeddelelser 2023
Type: Press release
publiceret: 15. februar 2023
E-RIHS.DK - Danish Research Infrastructure for Heritage Science
Studier af kultur- og naturarv er vigtige i forståelsen af samtiden. E-RIHS.Dk sigter mod at samle ni nationalt ledende forskningsindsatser inden for kultur- og naturarv.
Fundet i: Forskning og innovation Portal for de nationale forskningsinfrastrukturer E-RIHS.DK - Danish Research Infrastructure for Heritage Science
Type: Tekst