Gå til indhold
Du er her: Forside
Fandt 10043 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype


Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk

Brug rummet - Nyhedsbrev 190
Horizon Europe åbner nye muligheder i rummet / Join Censec’s SPACE_DK 2022 conference: Using satellites for commercial growth
Fundet i: Forskning og innovation Nyhedsbreve Nyhedsbreve 151-200
Type: Tekst
Førstepræmien i Nordic Launch gik til danske RiverWorks
Det blev den danske space startup RiverWorks, der løb med dette års 1. præmie i pitch-konkurrencen til den nordiske finale i Nordic Launch programmet. Riverworks udfører kortlægning af havbunden ved hjælp af droner og GNSS med henblik på håndtering af oversvømmelser.
Fundet i: Forskning og innovation Nyheder 2022
Type: Tekst
Indstil forskere til Forskningskommunikationsprisen 2023
Igen i år deler Uddannelses-og Forskningsministeriet en hæderspris ud til en forsker, der er dygtig til at formidle. Alle kan indstille en forsker. Fristen for indstillinger er fredag den 16. december 2022, kl. 12.00.
Fundet i: Forskning og innovation Opslag 2022
Type: Opslag
publiceret: 02. november 2022
Opslag: Hvem skal have Forskningskommunikationsprisen 2023?
Uddannelses- og Forskningsministeriet indkalder kandidater til Forskningskommunikationsprisen 2023. Fristen for at indstille kandidater er fredag den 16. december 2022 kl. 12.00.
Fundet i: Forskning og innovation 2022 Filer
Type: Tekst
Join Censec’s SPACE_DK 2022 conference: Using satellites for commercial growth
Commercial utilization of space is poised to become a trillion Euro business in the next decade. An especially promising area of strong growth opportunities for Danish industry is the commercial utilization of satellite-based products and services: navigation, connectivity and remote sensing.
Fundet i: Forskning og innovation Arrangementer 2022
Type: Begivenhed (lokal)
publiceret: 01. november 2022
Nyt blogindlæg fra ICDK Tel Aviv: Hvad betyder hospitalsdrevet innovation egentlig?
De seneste år har der været øget fokus i Danmark og Norden på hospitalernes væsentlige rolle som drivkraft for sundhedsinnovation. I dette blogindlæg fortæller innovationscenteret i Tel Aviv om samarbejdet og videnudvekslingen, som centeret har faciliteret mellem den danske sundhedssektor og Israel.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2022
Type: Nyhed
publiceret: 01. november 2022
Horizon Europe åbner nye muligheder i rummet
De nye Horizon Europe-arbejdsprogrammer for 2023-24 offentliggøres i slutningen af 2022. Det betyder nye muligheder for finansiering af forsknings- og innovationsprojekter på rumområdet. Hør mere på webinaret om for klynge 4: Det digitale område, industrien og rummet i Horizon Europe
Fundet i: Forskning og innovation Arrangementer 2022
Type: Begivenhed (lokal)
publiceret: 31. oktober 2022
Det samlede slutresultat for Danmarks deltagelse i Horizon 2020 er nu klar
De sidste resultater for det europæiske program Horizon 2020 er nu endelig landet. Slutresultatet viser, at Danmark er med i 2.707 internationale forsknings- og innovationsprojekter og særligt aktive indenfor det grønne område og grundforskning.
Fundet i: Aktuelt Nyheder 2022
Type: Nyhed
publiceret: 31. oktober 2022
Global Health European and Developing Countries Clinical Trials Partnership (GH EDCTP)
Formålet med partnerskabet Global Health European and Developing Countries Clinical Trials Partnership (GH EDCTP) er at finansiere klinisk forskning til at behandle og forebygge fattigdomsrelaterede infektionssygdomme i afrikanske lande syd for Sahara.
Fundet i: Forskning og innovation Hvad kan du søge Partnerskaber
Type: Tekst
Innovative Health Initiative (IHI)
The Innovative Health Initiative (IHI) er et offentlig-privat partnerskab mellem EU og den europæiske life science industri. IHI har et budget på 18 milliarder kroner og vil frem til 2027 uddele midler til SMV'er, universiteter og andre aktører, der vil bidrage til Europas sundhedsforskning.
Fundet i: Forskning og innovation Hvad kan du søge Partnerskaber
Type: Tekst