Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2015 Gratis virksomhedswebinar om økonomi og afrapportering i Horizon 2020

Gratis virksomhedswebinar om økonomi og afrapportering i Horizon 2020

EuroCenter afholder gratis webinar for virksomheder med fokus på spørgsmål og svar om økonomi og afrapportering i deres Horizon 2020-projekt. Webinaret holdes den 9. november 2015, kl. 12:30-13:30. Tilmelding er nødvendig.

Tid og sted

09. november 2015 fra kl. 12:30 til 13:30
Møderummet for webinaret - foran egen computer

Flere virksomheder er godt i gang med deres projekter og har måske en række ubesvarede spørgsmål omkring afrapportering af projektet. Derfor inviterer EuroCenter virksomheder til webinar med en times Question & Answer (Q&A) session. 

Hvem kan deltage i webinaret?

Weibinaret er kun for virksomheder, der er med i et Horizon 2020-projekt. Webinaret henvender sig til virksomhedens regnskabsmedarbejder, controller eller medarbejder med særlig interesse i viden om reglerne for finansiering og afrapportering i Horizon 2020.

Program

EuroCenter vil indlede med ti minutters præsentation om: 

  • Hvilke omkostninger, der kan dækkes i et H2020-projekt – og hvad kan ikke dækkes
  • LEAR – hvad er Legal Entity Appointed Representative ansvarlig for, og hvad gør man, hvis der sker udskiftning i personalet
  • Herefter er gulvet frit – vi inviterer jer til at stille jeres spørgsmål. 

Send gerne spørgsmål på forhånd senest torsdag den 5. november 2015 til Melanie Büscher på e-mail:

Praktisk 

Din computer skal blot have web-adgang, højttalere og en mikrofon. Deltagerne må meget gerne gå ind på møde-siden og gennemgå ”Audio Setup Wizard” under menupunktet ”Meeting” forud for mødet, for at vi kan gå i gang med mødet så hurtigt som muligt på dagen.

Benyt login som gæst.

Tilmelding

Om EuroCenter

EuroCenter er en del af Styrelsen for Forskning og Innovation, og vi er nationale kontaktpersoner for Horizon 2020. Vi rådgiver gratis blandt andet om de juridiske og økonomiske spørgsmål i Horizon 2020.

Senest opdateret 09. november 2015