Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2016 Forskningens Døgns arrangørseminar

Forskningens Døgns arrangørseminar

Sekretariatet for Forskningens Døgn inviterer nye og tidligere arrangører til arrangørseminar mandag den 14. november 2016
Kontakt
Kontorfunktionær
Telefon: +45 72 31 82 39
E-mail: alkc@ufm.dk
Fuldmægtig
Telefon: +45 72 31 83 44
E-mail: kabo@ufm.dk

Tid og sted

14. november 2016 fra kl. 10:00 til 16:30
Tycho Brahe Planetarium, Gl. Kongevej 10, 1610 København Ø.

Vi har sammensat et spændende program, fyldt med inspirerende oplæg fra nogle af de dygtigste og mest erfarne fagfolk indenfor forskellige grene af forskningsformidling.

Der vil bl.a. være oplæg fra to af Europas store videnskabsfestivaler. Director Simon Gage fra Edinburgh International Science festival og programansvarlig Jenni Turner fra Göteborg Videnskabsfestival vil fortælle om deres erfaringer med at planlægge og afholde videnskabsfestivaler og komme med de gode eksempler på, hvad der virker.

Professor og museumsdirektør Peter C. Kjærgaard fra Statens Naturhistoriske Museum, vil fortælle om de mange spændende formidlingsaktiviteter, på museet og om deres Citizen Science projekter, hvor borgerne bidrager til forskningen via forskellige initiativer.

Sociale medier er et effektivt redskab til at nå sin målgruppe og komme ud med sit budskab. Digital kommunikationskonsulent Thomas Olsen fra Carlsbergfondet kommer med eksempler og gode råd til, hvordan du bedst bruger de sociale medier.

Som noget nyt vil vi i år have en paneldebat, hvor tre erfarne arrangører fra Forskningens Døgn diskuterer, hvad der er opskriften på det succesfulde event, klassiske fejl og rammens betydning, når man planlægger et event. Der vil selvfølelig være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Vi slutter af med at se en film i Rumteateret på Danmarks største kuppellærred, hvor du har mulighed for at komme med på en filmisk rejse under vandet.

Tilmelding

Send en mail til forsk@fi.dk, hvor du oplyser navn, titel, ansættelsessted og e-mail. (Hver institution kan maks. deltage med 3 personer).

Deadline for tilmelding er den 4. november 2016.

Senest opdateret 28. september 2016