Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2016 Webinar: Horizon 2020 - undgå fejl i din afrapportering til EU

Webinar: Horizon 2020 - undgå fejl i din afrapportering til EU

Hvis din organisation er med i et Horizon 2020-projekt, og du arbejder med den finansielle afrapportering af de projektrelaterede omkostninger, så kan dette webinar være meget relevant for dig.
Kontakt
Morten Gylling-Jørgensen
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 72
Email: mgy@ufm.dk

Tid og sted

08. december 2016 fra kl. 10:00 til 11:00

På en time vil vi afkode, hvilke omkostninger der er støtteberettigede, og hvilke der ikke er det. Vi gennemgår de forskellige kategorier i den såkaldte Financial Statement med fokus på afregning af løn, andre direkte omkostninger og ”subcontracting” samt deler nyttige praktiske fif.

Efter webinaret vil du kende de væsentlige regler og krav til afrapporteringen, så at du kan undgå fejl i EU-afrapporteringerne og forberede de interne processer i din organisation bedst muligt. Konkret vil du blandt andet vide, hvordan du afregner projekttimerne, kender forskel på de forskellige former for underleverancer og ved, hvordan du håndterer brugen af varigt udstyr. Du får også kendskab til dokumentationskravene og ved, hvordan du udfylder Financial Statement. Send gerne denne invitation videre til rette vedkommende i din organisation.

Webinaret gennemføres af EU-rådgivere fra EuroCenter der har mange års erfaring med EU-finansieringsreglerne, som såkaldte Horizon 2020 nationale kontaktpunkter og ved, hvad EU – og en EU-revisor – lægger vægt på.

Senest opdateret 15. august 2019