Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2017 Jubilæumsarrangement: 20 år med Marie Skłodowska-Curie!

Jubilæumsarrangement: 20 år med Marie Skłodowska-Curie!

EuroCenter, de danske kontaktpunkter for Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA), inviterer dig til en festlig netværksbegivenhed på Aarhus Universitet mandag den 18. december 2017. På denne dag fejrer vi Danmarks aktive og succesfulde deltagelse i MSCA i løbet af de sidste 20 år.
Kontakt
Morten Gylling-Jørgensen
National ekspert
Tlf.:
Email: mgy@ufm.dk
Lasse Wolthers
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 24
Email: law@ufm.dk

Tid og sted

18. december 2017 fra kl. 10:00 til 15:00
Aarhus Universitet, Richard Mortensen Stuen, Bygning 1422, Fredrik Nielsens Vej 2, 8000 Aarhus C

Præsentationer fra jubilæumsarrangementet kan findes under programmet her:

I 20 år har MSCA været en del af de europæiske rammeprogrammer til finansiering af forskning og innovation og støttet udviklingen af forskeres videnskabelige færdigheder, uddannelse og mobilitet på tværs af lande og sektorer.

Siden 2007 har over 1.000 forskere fået muligheden for at komme til Danmark med et MSCA-stipendiat.

Hvad er på jubilæumsprogrammet?

Formålet med denne fejring af 20-års jubilæet er dels at fokusere på, hvad internationalisering betyder for forskeres karrierer, dels at give et overblik over finansieringsmulighederne i MSCA-virkemidlerne.

Og til at følge os i mål får vi folk fløjet ind fra Europa-Kommissionen, og vi får besøg fra Danmarks Frie Forskningsfond og fire forskellige danske forskningsmiljøer, hvor MSCA har gjort en forskel.

Ved at deltage i arrangementet får du mulighed for at give dit input til, hvordan MSCA skal se ud i næste rammeprogram, for at høre, hvordan MSCA kan bruges som et rekrutteringsværktøj og for at få gode råd til din næste MSCA-ansøgning.

Hvem kan deltage?

Marie Curie-stipendiater, projektkoordinatorer, forskere fra den akademiske verden eller industrien, politiske beslutningstagere og potentielle ansøgere, der ønsker at lære mere om mulighederne i programmet og møde erfarne MSCA-stipendiater og koordinatorer.

Praktisk

Deltagelse er gratis, men registrering er påkrævet. Tilmeld dig senest den 11. december 2017. Denne begivenhed afholdes på engelsk.

Program og tilmelding

Læs mere

 

Senest opdateret 20. december 2017