Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2017 Webinar: Afrapportering i Marie Skłodowska-Curie Actions

Webinar: Afrapportering i Marie Skłodowska-Curie Actions

Hvis din organisation er med i et Marie Skłodowska-Curie Actions-projekt under Horizon 2020, og du arbejder med den administrative og finansielle afrapportering, så kan dette webinar fra den 31. januar 2017 være relevant for dig.
Kontakt
Marlis Erichsen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 63
Email: mer@ufm.dk

Tid og sted

31. januar 2017

Indhold

Afrapporteringen i Marie Skłodowska-Curie Actions adskiller sig på flere måder fra øvrige Horizon 2020-projekter, og på en time vil vi gennemgå den løbende og periodiske afrapportering. Vi fokuserer især på Innovative Training Networks.

Efter webinaret vil du kende de væsentlige regler og krav til afrapporteringen, så du kan undgå fejl og forberede de interne processer i din organisation bedst muligt. Konkret vil du blandt andet vide, hvordan du opretter projektdeltagere, afregner unit costs og redegør for secondments. Du får også kendskab til dokumentationskravene og ved, hvordan du udfylder Financial Statement.

Målgruppe

Forskningsadministratorer, projektøkonomer, controllere og regnskabsmedarbejdere.

Arrangør

Webinaret gennemføres af EU-rådgivere fra EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Uddannelse, der har mange års erfaring med EU-finansieringsreglerne og Marie Skłodowska-Curie Actions som såkaldte Horizon 2020 nationale kontaktpunkter.

Sprog

Dansk

 

Senest opdateret 15. august 2019